Unui gospodar i s-a parut ciudat ca una din gainile sale nu s-a miscat din cuibar timp de 2 saptamani.A crezut ca e closca si a vrut sa verifice ouale, dar cand a dat gaina la o parte a inlemnit! Uite ce avea pasarea sub ea:

Unui gospodar i s-a parut ciudat ca una din gainile sale nu s-a miscat din cuibar timp de 2 saptamani.A crezut ca e closca si a vrut sa verifice ouale, dar cand a dat gaina la o parte a inlemnit! Uite ce avea pasarea sub ea :

De cand lumea si pamantul a existat intrebarea: Cine a fost primul? Oul sau gaina? Dar ce te faci daca in loc de oua, sub gaina ta gasesti altceva?
Ei bine un gospodar a surprins cateva imagini de-a dreptul incredibile in propria curte. Barbatul intra in fiecare dimineata in cuibar pentru a strange ouale de la gaini, dar a observat ceva ciudat. Una dintre gaini nu se misca deloc din cuibul ei timp de doua saptamani.Nu a deranjat-o initial.

Barbatul a crezut ca pasarea a devenit closca, drept urmare, a lasat-o in pace. Totusi, dupa doua saptamani, fermierul a decis sa o dea la o parte, pentru a analiza ouale. Cand a miscat pasarea, omul a ramas fara cuvinte.Sub ea nu erau in nici un caz oua, ci era un puiut de pisica, pe care pasarea il adoptase si il incalzea, il crestea, avea grija de el!
Barbatul, inspirat, a filmat toata aceasta scena si a postat filmuletul pe internet, unde a strans imediat zeci de milioane de vizualizari.

Urmărește si tu acest video-ul de mai jos, sa vezi ce facea de fapt pasarea din gospodaria omului. Nu trebuie sa ratezi asta:

 

https://youtu.be/qWkT8QyWIz8

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru  Intra AICI  SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !

 

Așteptăm părerile voastre !!

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *