Mihai Gâdea e în stare de șoc.

Distribuie pe

Mihai Gâdea e în stare de șoc. Prezentatorul a dat o veste teribilă în direct, în emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3! Moderatorul a anunțat că un doctor din București s-a sinucis chiar astăzi. Este tragedia serii în România. Din păcate nu a putut fi salvat.

Tragedie în sistemul medical din România. Am pierdut un nou luptător din războiul pandemic. Un medic în vârstă de doar 32 de ani, de la Spitalul Universitar din București, s-a sinucis în cursul serii de joi.

Din primele informații prezentate de Mihai Gâdea, la Antena 3, se pare că bărbatul și-a injectat singur o substanță în propria sa casă și a murit. Se pare că era vorba de un anestezic medical ce se găsește doar în spitale sau în farmaciile cu circuit închis.

Încă un medic din România s-a sinucis

Din informațiile prezentate de Antena 3, medicul în vârstă de doar 32 de ani era cunoscut ca fiind sub tratament antidepresiv. Totuși, se pare că de ceva vreme întrerupsese medicația și avea mai multe probleme personale. Se pare că tocmai fusese ziua lui și nu îl sunase nimeni, lucru care i-a agravat probabil starea.

Gâdea spune că cel mai probabil în acele momente stările depresive s-au activat și nu a mai putut face față, așa că a decis să își pună capăt zilelor folosind un anestezic folosit doar în spitale, ce nu se găsește în farmaciile normale. Vestea teribilă a venit ca un fulger pentru toți colegii săi aflați oricum într-o perioadă dificilă din cauza valului patru al pandemiei care face ravagii în spitalele bucureștene și mai ales la secția UPU, de Primiri Urgențe, unde vin toți pacienții infectați cu noul coronavirus.

Un alt doctor de 33 de ani s-a sinucis săptămâna trecută la Cluj

Un alt doctor tânăr, în vârstă de doar 33 de ani, s-a sinucis săptămâna trecută la Cluj. Acțiunea care a șocat pe toată lumea a avut loc miercuri, 20 octombrie, la un hotel din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul s-a aruncat de la etaj și murit pe loc după ce a căzut de la etajul cinci. În ciuda eforturilor colegilor săi de pe SMURD de a-l salva, impactul cu solul a fost mult prea puternic. Cadrele medicale au constatat rapid decesul victimei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *