Fotografia cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley ce a strâns 100.000 de like-uri, Ce sa observat…

Ofotografie cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a reușit să strângă aproximativ 100.000 de like-uri pe Instagram.

Micuța Josephine este adorată atât de celebrii ei părinți,

cât și de miile de fani din toată țara ce le urmăresc pe vedete în mediul online.

Iată în ce ipostază adorabilă a surprins-o vedeta de la Antena 1 pe fetița ei și a artistului! Le-a topit pe loc inimile internauților!

O imagine cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a reușit să adune aproape 100.000 de like-uri într-un timp foarte scurt în mediul online. Fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite a făcut-o publică, după ce a surprins-o pe micuța Josephine într-o ipostază adorabilă. Îmbrăcată în pijămăluțe, fetița i-a cucerit iremediabil pe internauți.

Recent, Gina Pistol a postat o imagine superbă cu centrul Universului ei, fiica sa, Josephine. În fotografie, micuța stă cu spatele și poartă o pijama roz, cu motive florale. Deși nu e cu fața la cameră, fanii au fost topiți de cadrul emoționant, la fel ca mama ei. Astfel, nu e de mirare că poza a strâns aproape 100.000 de like-uri pe Instagram.

„Ginuuuț, mă topesc de drag!’, „Ce frumușică e! Să vă trăiască și să fie fericită’, „Doamneee!!!! O minunatie!’, „Ioiiii…. deja stă in funduleț’, „O dulceață de fetiță!’, „Ce frumoasă este. Să vă trăiască și sa vă bucurați de ea’, sunt doar unele dintre comentariile fanilor

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *