Paul a decis să-și facă publică povestea pentru ca alți oameni sa nu ignore aceste

Distribuie pe

Orice tată își dorește, fără doar și poate, să fie alături de copiii săi atunci când fac primii pași, când ies pentru prima dată într-un club ori în ziua nunții.

Paul, însă, un tânăr de 36 de ani, din Hull, Marea Britanie, s-ar putea să rateze toate aceste momente, din cauza unei boli grave. Paul Hill are doar 36 de ani și este tatăl lui băiețel de un an și șapte luni, pe nume George. Visul lui de a se bucura din plin de momentele petrecute alături de fiul lui au fost, însă, spulberat în urmă cu câteva luni de zile, când a fost diagnosticat cu cancer la stomac, în stadiul patru.

Medicii i-au spus că în ciuda faptului că nu s-a confruntat cu simptome cred că avea boala de cinci ani de zile, însă nu și-a dat seama. Acum, boala a avansat atât de mult, încât e prea târziu pentru a mai fi operată.

Deși nu mai speră la o recuperare, Paul a decis să-și facă publică povestea pentru ca alți oameni să fie vigilenți și să meargă la medic atunci când simt că ceva nu este în regulă.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a început să se confrunte cu probleme de sănătate în luna mai a acestui an. La început, el a crezut că sunt doar niște dureri de stomac, însă atunci când și-a dat seama că vomita de patru săptămâni, a decis să meargă la medic. I s-a spus că este o problemă cauzată de refluxul gastric, i s-au recomandat niște medicamente, iar ulterior și-a făcut niște analize de sânge. În august, însă, după o endoscopie, acesta a primit diagnosticul cumplit – cancer la stomac în stadiul patru.

Mai mult de atât, medicii i-au spus că are o tumoră mare în stomac, ce s-a extins la pancreas și la nodulii limfatici, motiv pentru care este imposibil să fie operat.

Simptomele incipiente ale cancerului de stomac pot include:
Indigestie persistentă sau disconfort abdominal;

Meteorism şi gaze frecvente;
Arsuri la stomac;

Senzaţie de plin foarte repede atunci când mâncaţi;
Senzaţie de balonare imediat după masă;
Dureri la nivelul stomacului sau pieptului (stern);
Senzaţie de rău/ greaţă.

De asemenea, în cazurile grave, persoanele se pot confrunta cu sânge în scaune sau scaune negre, pierderea poftei de mâncare, pierdere în greutate, fără o cauză aparentă, oboseală, senzaţie de greutate în stomac, anemie.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *