Doliu fără margini! A murit unul dintre cei mai importanți preoți din România: Momente de durere și întristare

Distribuie pe

Este doliu uriaș în lumea bisericească după ce un alt preot s-a stins din cauza coronavirusului. Acesta avea 51 de ani și era supranumit ”preotul aviației militare românești”.

Tragedie uriașă în România! Un cunoscut preot a fost răpus de COVID! Doliu în lumea bisericească
Mai precis, este vorba despre Nicu George Manea, preot-militar la Statul Major al Forțelor Aeriene. Acesta a fost infectat cu coronavirus și a pierdut lupta cu boala la doar 51 de ani.

Prefericitul Patriarh al Biseericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Daniel, a trimis un mesaju de condoleanțe în care a menționat că acesta a slujit cu credință și devotament în cadrul Statului Major al Forțelor Aeriene.

”Părintele Nicu George Manea a slujit cu credință și devotament în cadrul Statului Major al Forțelor Aeriene, căutând cu tact și înțelepciune să coordoneze activitatea preoților militari din subordine.”, se arată în mesajul de condoleanțe.

Regretatul preot-militar a fost înmormântat miercuri, 17 noiembrie, la ora 12:00 la biserica Mănăstirii Diaconești din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, Mitropolia Moldovei și Bucovinei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *