Pavel Bartoș, de nerecunoscut. Cum a reușit să slăbească atât de mult

Pavel Bartoș a trecut printr-o transformare spectaculoasă și nu se oprește aici. Îndrăgitul actor a slăbit foarte mult și arată total diferit față de cum erau obișnuiți să-l vadă fanii lui. Bartoș a dat jos nu mai puțin de 12 kilograme și spune că se simte mult mai bine acum, are alt tonus și îi priește această schimbare.

Cum a slăbit Pavel Bartoș 12 kilograme

Spre deosebire de alte vedete care și-au dorit un drum rapid spre slăbit, Pavel Bartoș nu s-a grăbit, motiv pentru care a slăbit sănătos și se simte foarte bine. Îndrăgitul actor a început procesul de slăbire în luna august și nu a fost vorba despre vreo dietă, ci mult sport și o alimentație cât mai sănătoasă.

Bartoș a slăbit exact cât a plănuit de la bun început și este foarte încântat de rezultat. Actorul spune că se simte foarte bine acum, are alt tonus și îi este mult mai ușor să se mențină astfel.

Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă, a spus Pavel Bartoș pentru Click.ro.

Actorul și-a dorit să slăbească în primul rând pentru rolul Ramon din filmul său cu același nume. Filmările s-au amânat pentru luna martie a anului 2022, pentru că ar fi trebuit să înceapă în noiembrie 2021, dar condițiile actuale nu au permis buna lor desfășurare.

Pavel Bartoș – foarte discret când vine vorba de viața personală

Pe cât de exuberant este în fața publicului, atunci când se află pe scenă, pe atât de discret este când vine vorba despre viața lui personală sau despre familia lui. Puțini sunt cei care știu că Pavel Bartoș este căsătorit de 17 ani și are trei fiice: Sofia, Rita și Eva. Actorul și soția lui s-au cunoscut la Teatrul Național din Timișoara.

Atunci ea era studentă în anul 4, iar Bartoș proaspăt absolvent. A fost dragoste la prima vedere, cel puțin din partea ei, care a știut din primul moment că îi va fi soție. Anii au trecut, iar ei au pus bazele unei familii frumoase cu trei fiice de care amândoi sunt foarte mândri.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *