Doliu uriaș! A murit unul dintre marii artiști ai muzicii: Tragedie cumplită în România

Distribuie pe

Este vorba despre Laci Farkas, solistul şi cofondatorul trupei Quo Vadis. Înainte să intre în Timișoara, acesta a fost implicat sâmbătă, 4 decembrie, într-un accident tragic care a avut loc pe DN 59.

Doliu sfâșietor în lumea muzicii! Un artist renumit a murit după ce a fost implicat într-un accident de mașină

Laci Farkas își conducea mașina spre Timişoara, din direcţia Şag. Totuși, acesta a pătruns a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă regulamentar de un şofer de 22 de ani, care a fost rănit la rândul său. Totodată, mașina care mergea spre Şag a fost proiectată, în urma impactului, într-un alt autovehicul care circula pe acelaşi sens.

La faţa locului s-au deplasat echipele de descarcerare de la ISU Timiş, împreună cu paramedicii. Totuși, Laci Farkas nu a mai putut fi salvat și a murit la vârsta de 51 de ani.

A pus bazele formaţiei de blues-rock Quo Vadis

În 1991, a pus bazele formaţiei de blues-rock Quo Vadis alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt. În ultima vreme, pe lângă activitatea din Quo Vadis, Laci Farkas a mai cântat şi în formaţia Leslie Wolf and The Groovemakers. Quo Vadis, împreună cu Laci Farkas, a susţinut de-a lungul anilor numeroase concerte în ţară şi în străinătate, participând la numeroase evenimente de referinţă, festivaluri de rock şi blues.

Un alt mare artist a murit recent

Amintim că Jay Jay Phillips, un artist de heavy metal, devenit cunoscut în lumea întreagă după participarea sa la celebrul show “America’s Got Talent”, a fost răpus de coronavirus la numai 30 de ani. El a participat în sezonul al patrulea al show-ului de talente difuzat de NBC, însă a fost eliminat. Mai târziu, în sezonul cu numărul 12, a făcut o nouă încercare, însă nici de data asta nu a avut mai mult succes în faţa juraţilor.

Muzicianul în vârstă de 30 de ani nu era vaccinat şi se pare că s-a infectat în jurul Zilei Recunoştinţei din acest an (care a fost sărbătorită în SUA pe 25 noiembrie).

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *