Iată așa de simplu un locuitor din București a pedepsit organizația ce vindea energie electrică și termică pentru înșelarea romînilor!

În București s-a desfășurat un scandal, cu o amendă de 4 296 125,95 de lei pentru compania Compania de energie.FAS a amendat furnizorul de energie electrică pentru arbitrare și „intimidarea” a clienților cu cerințe ilegale.

Totul sa început cu scrisoarea „de fericire”, care a primit-o un rezident din București, Oleg N.

Iată cum el însuși a descris situația:

Familia noastră trăiește într-o casă privată, suprafața de 180 de pătrați și aceasta este încălzită în timpul iernii, iar vara se răcorește cu aer condiționat. Facturile de lumina se primeau de 4500-5500 de euro. Și așa a fost până în acel timp, cât pe internet nu am găsit un dispozitiv de economisire a energiei sub denumire de E-Energy.

„Cu ce naiba nu glumește” – m-am gândit eu și am comandat imediat 2 bucăți pentru mine. Dacă sincer, mă îndoiam că aparatul va oferi chiar 50 de procente de economie. Dar deja în luna următoare factura de lumina s-a redus la exact de două ori!

Bucuria mea nu a cunoscut limite, cum altfel, atât de bine de a reduce plățile la 122,75 de lei pe lună, este bine meritat!

Dar după a treia lună de utilizare a aparatului, am primit o astfel de scrioare veselă „de fericire” de la Compania de energie:

Dacă în două cuvinte, Compania de energie a cerut să încetez de a folosi aparatul E-Energy și să încep să plăteasc „ca toți”, adică de două ori mai mult!

Din punct de vedere al legii, este evident că scrisoarea dumnevoastre este adresată ca unui „prost” și absolut ilegală.La început am vrut doar să o arunc afară, dar apoi am decis totuși să încer să-i pedepseasc pe acești lipsiți de educație hoți din Compania de energie.

Am făcut două apeluri: unul la serviciul antimonopol și al doilea la procuratură. Procuratura a înaintat, de asemenea, cererea mea la Serviciul federal antimonopol, și acolo au fost cointeresați de acest caz, au început să efectueze o inspecție. Au aflat că nu sunt singurul care am primit o astfel de scrisoare.

Ei se ocupau de acest caz timp de 3,5 luni, dar în cele din urmă – Serviciul federal antimonopol a decis să amendeze Compania de energie cu 4 296 125,95 de lei! 3 068 661,39 de lei în favoarea bugetului, și 1 227 464,56de lei împărțite între victime, fiecare a primit cîte521,67 de lei compensare. Nu, Dumnezeu știe ce, dar plăcut =)

Din fericire, uneori, fără un oarecare simț de omenie „cei de la conducere” încă primesc o pedeapsă meritată. Iar voi, dragi cititori, țineți minte că folosirea acestui aparat de economie a energiei,este dreptul dumnevoasre legal să-l utilizați! Și nimeni nu are dreptul să vă interzică să faceți acest lucru.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *