Adelina Pestrițu, mărturisiri dureroase. Vedeta s-a luptat cu o depresie cruntă: “Nu mă simt vindecată complet”

Distribuie pe

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai mari influencerițe de la noi din țară. Celebra vedetă este foarte iubită chiar și peste hotare, are o familie minunată și pare că nu mai are ce să ceară de la viață. Totuși, lucrurile nu sunt așa de simple precum par: Adelina s-a confruntat cu o depresie mare, care nici acum nu i-a dat pace.

Adelina Pestrițu, totul despre depresie

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra influenceriță este foarte iubită și urmărită în mediul virtual, unde se poate lăuda cu o comunitate de aproape două milioane de oameni, care îi sunt alături și o analizează la orice pas.

Ca în cazul multor vedete, pare că Adelina are tot ce își poate dori o femeie și este extrem de fericită. Într-adevăr, este împlinită în plan personal, are un soț cu care se înțelege bine și o fetiță minunată, dar viața de vedetă nu este doar roz.

Influencerița recunoaște că, deși are mai multe decât și-a dorit, s-a luptat cu depresia mult timp și nici acum nu se simte complet vindecată. Chiar dacă a trecut prin multe greutăți și stări neplăcute, a rămas puternică de dragul celor care o urmăresc și din responsabilitatea pe care o simte față de aceștia

„Nici acum nu pot spune că mă simt complet vindecată. Și nu cred că sunt mulți care înțeleg cum e să ai tot ce ți-ai dorit vreodată, plus mult peste, și să fii anxios, să îți vină să te izolezi de oameni, să te simți blocat în propria capcană, dar să nu poți face ceva de frică să nu dezamăgești. Te simți responsabil de tot ce s-ar putea întâmpla’, a povestit Adelina într-un interviu acordat revistei Unica!

Adelina Pestrițu mai vrea copii

Adelina Pestrițu este foarte fericită de faptul că a devenit mamă în urmă cu mai bine de trei ani, acesta fiind una dintre cele mai mari realizări ale sale. Își dorea de mult timp să aibă un copil, dar a așteptat să găsească și un tătic potrivit.

Adelina și soțul ei au planuri mari de viitor. Cei doi spun că mai vor copii, dar așteaptă momentul oportun. Nu forțează acest lucru și consideră că se va întâmpla exact atunci când va fi cazul.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *