Gestul impresionant pe care Cosmina l-a făcut pentru Alin. „Ești cel mai minunat soț”. Cum s-au fotografiat cei doi foști concurenți Mireasa:

Cosmina și Alin, foștii concurenți ai sezonului 3 Mireasa, s-au surprins unul pe altul de sărbători. Cei doi le-au spus fanilor ce cadouri și-au făcut de Crăciun.

Cosmina și Alin s-au surprins reciproc de Crăciunul acesta. Cei doi le-au povestit fanilor pe YouTube ce cadouri și-au făcut reciproc de primul Crăciun pe care îl petrec împreună. Cosmina le-a spus fanilor că i-a dăruit lui Alin un telefon, iar Alin i-a dăruit Cosminei o masă de machiaj.

Cosmina a avut și o scrisoare pentru Alin, pentru a-și exprima dragostea și fericirea pe care o simte.

„Câteodată am impresia că nu realizezi cât de mult însemni pentru mine și cât sunt de recunoscătoare pentru iubirea pe care mi-o porți. Te iubesc și îți mulțumesc că te-ai adaptat la felul meu de a fi. Ești cel mai frumos, bun și amuzant soț”, a scris Cosmina în scrisoarea adresată lui Alin.

Alin a fost profund impresionat atât de cadoul primit de la Cosmina, cât și de scrisoarea d ela iubita sa.

De asemenea, și Cosmina s-a bucurat de cadoul pe care Alin i l-a făcut de Crăciun, mărturisind că și-a dorit foarte mult o masă de toaletă.

Totodată, cei doi s-au fotografiat alături de Moș Crăciun și le-au urat Crăciun fericit fanilor.

Cosmina nu a fost d ela început concurentă în sezonul 3 Mireasa, ea intrând în competiție mai târziu. Cuplul Cosmina și Alin s-a format cu puțin timp înainte de Finala sezonului 3 și pentru că au simțit nevoia d emai mult timp pentru a se cunoaște, Cosmina și Alin au decis să nu se căsătorească în cadrul competiției.

Foștii concurenți ai show-ului matrimonial sunt foarte activi în mediul online și își țin la curent prietenii virtuali cu cele mai importante evenimente din viața lor. Aceștia au plecat din casa Mireasa cu o mulțime de susținători care le urmăresc postările de pe diferitele platforme sociale.

De când s-a întors din casa Mireasa, Cosmina a dezvăluit că a slăbit foarte mult. Mai mult decât atât, fosta concurentă a mărturisit faptul că a scăpat de 8 kilograme într-o lună și trei săptămâni.

”Am slăbit opt kilograme în o lună jumătate, două. Eu am cerut o dietă de la Alin.”, a spus ea, la Mireasa – Capriciile Iubirii.

Pentru a demonstra faptul că a scăpat de kilogramele în plus, Cosmina a publicat pe contul de Instagram două imagini care dovedesc asta. Tânăra arată de-a dreptul senzațional, iar acum se mândrește cu o siluetă de invidiat.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *