Aurelian Temișan Simt cum ambii părinți îmi trimit semne de Sus

Distribuie pe

Are o viaţă împlinită alături de actriţa Monica Davidescu (44 de ani), e topit după fiica lor, Dora (7 ani), însă Aurelian Temişan (44 de ani) nu se consideră un bărbat pe deplin fericit.

Îl macină dorul de părinţii lui, care au trecut în nefiinţă. N-au putut trăi unul fără celălalt, aşa că, la un an distanţă, a încetat din viaţă şi Mihaela, mama lui Temi.

Aurelian Temişan şi-a idolatrizat părinţii, aceştia încurajându-l la debutul în muzică. Îi vizita foarte des, mama sa îl răsfăţa cu bunătăţi, ca pe vremea când era copil, iar cu tatăl său vorbea despre problemele vieţii. Temi a primit o grea lovitură, în 2014, când a aflat că inima părintelui său drag a încetat să mai bată. Încă purta haine cernite când şi mama lui a părăsit această lume.

Solistul, jurat la ”Te cunosc de undeva” (Antena 1), susţine însă că are o legătură paranormală, îndeosebi cu tatăl său: “De multe ori mă trezesc că mă comport ca el, lucru care, înainte de a muri tata, eu nu făceam asta. Uneori mă surprind singur cu câte o reacţie şi îmi dau seama şi îmi spun «Aoleu, parcă am fost Relu», nu am fost eu! Înainte nu făceam aşa. Mă surprind pe mine uneori când râd sau vorbesc ceva cu Dora şi îmi spun singur «parcă a fost Relu cu mine când am fost mic». Adică, este clar că se întâmplă dincolo de noi unele lucruri”, a declarat Temişan pentru Click! După ce tatăl său s-a stins din viaţă, la un an distanţă a murit şi mama sa. “Simt cum ambii părinţi îmi trimit semne de Sus şi sunt în preajma mea. Şi asta nu este doar o închipuire de a mea, pentru că simt energii în jurul meu. Şi în seara asta, la concert (n.r-spectacolul de luni, de la Teatrul Naţional), am două melodii care le sunt dedicate lor. Marea mea durere sufletească este că nu am cum să mai stau de vorbă cu ei fizic. Mă bucur că îi simt în toate locurile din jurul meu”, ne-a mai povestit cântăreţul. «Cu soţia mea împart şi scena, şi patul»

Aurelian se înveseleşte însă brusc când povesteşte despre fiica lui, Dora: “Copilul face bine, creşte, face înot, a făcut puţin balet. Ei îi place orice nu este impus, de exemplu când se uită la «Nex Star» (Antena 1), preferă mai mult momentele de actorie. Îi place genul ăsta de manifestare vorbită şi cu feţe cu schimbări. Însă, în schimb, nu mi-a ratat nici măcar un concert până acum. Avea un an şi ceva când a venit la primul concert şi a stat liniştită în sală două ore şi jumătate până am terminat”. Dar el are cuvinte de laudă şi la adresa Monicăi Davidescu, soţia lui: “Văd că viaţa de artist şi cea de familie se înţeleg destul de bine. Mai ales că jumătatea mea, cu care sunt împreună de 22 de ani, este tot artist. Se pare că ne înţelegem foarte bine pentru că împărţim şi scena, şi patul, avem proiecte împreună, dar şi separat”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *