Ultimul anunț despre pensii! Ministrul Muncii, Marius Budai, a spus ce se întâmplă cu recalcularea veniturilor

„Când ajung în Dorohoi mă simt acasă.

În urma invitaţiei de astăzi, am avut ocazia să prezint ce am făcut până în prezent pentru majorarea pensiilor şi pentru continuarea măsurilor de protecţie socială pe care le-am cerut în Guvern pentru angajaţi şi angajatori,

a căror activitate este interzisă, suspendată ori limitată din punctul de vedere al capacităţilor de funcţionare în perioada pandemiei”, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi.

În

acelaşi timp, am preluat problemele foştilor salariaţi ai marilor fabrici din Dorohoi, dar şi alte aspecte legate de salarizare, de pensii şi incluziune socială. Voi fi prezent în Dorohoi şi în orice altă zonă a judeţului Botoşani ori de câte ori va fi nevoie”, a mai precizat acesta.

Ministrul muncii, Marius Budăi, a vorbit și despre reanalizarea legii salarizării şi a pensiilor, procedură care va dura în jur de patru luni.

„Prefer să mă păstrez la fel de serios cum am fost până acuma şi nu o să-mi permit să dau,

mai ales că vorbim de cetăţeni, de oameni, de suflete, nicio speranța pe care să nu o putem noi ca Guvern să o ducem la îndeplinire.

Ceea ce am anunţat astăzi este practic ceea ce ne-am asumat prin programul de guvernare atunci când am negociat această coaliţie politică, pentru a susţineguvernul”, a spus Marius Budăi.

Ministrul Muncii a mai spus că aceste patru luni de zile au fost date pentru ca Guvernul se ocupe de lucrurile care nu s-au făcut.

Pe lângă asta, el a subliniat că lucrurile sunt destul de grele, precizând că unii angajați din sistemul public sunt la nivelul din 2022,

în timp ce alții mai au de așteptat să ajungă la acest nivel. Sursa kanald.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *