Daniel Pavel, prezentatorul de la „Survivor”, adevărul despre

Succesul lui a crescut semnificativ de când a început să prezinte marele show Survivor.

Deși în plan profesional îi merge bine, se pare că viața la supus la multe încercări de-a lungul timpului.

Daniel Pavel și-a pierdut mama , Daniel Pavel este prezentatorul emisiunii Survivor România și este extrem de apreciat de publicul larg. Este mereu văzut cu zâmbetul pe buze și afișează o imagine impecabilă, dar viața lui nu a fost mereu una ușoară. Din contră, problemele l-au lovit de multe ori.

De-a lungul timpului a primit multe lovituri, care l-au făcut și mai puternic. În urmă cu ceva ani, mama lui s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă. Mai exact, a suferit de cancer la sân de care, o dată, a reușit să se vindece și se bucura că trăiește. Ulterior, boala a recidivat după cinci ani și medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, deși au încercat tot posibilul.

‘Acum șapte ani în 2014, a fost un cancer, s-a luptat mult cu el. A avut încredere în sistemul medical, nu ne-am înșelat, a luptat. A fost o experiență grea. Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori. Mama a fost mereu o prezență delicată, fragilă, puternică, dar pe care viața a luat-o prima. A avut cancer la sân care a recidivat. S-a operat, a revenit după 5 ani. E pragul peste care e bine să treci, cinci ani, exact în buza a revenit si asta a fost bătălia finală’, a declarat Daniel Pavel.

Daniel Pavel spune că și-ar fi dorit din tot sufletul ca mama lui să vadă unde a reușit să ajungă. După marea tragedie, a decis să se retragă la Viena pentru a trece mai ușor peste durere.

Avea o relație specială cu mama lui
Daniel Pavel spune că a avut o relație specială cu mama sa, motiv pentru care despărțirea de ea l-a afectat foarte tare. Spune despre femeie că era extrem de blândă, o femeie bună și inteligentă, exact opusul tatălui său, care era un bărbat extrem de strict și dur.

Daniel Pavel spune că el nu a moștenit temperamentul de la mama sa, ci seamănă mult cu tatăl lui. Prezentatorul mărturisește că tot ce are de la părintele său se vede acum, pe teren, la Survivor.
‘Mama era foarte blandă, avea blondă, avea ochi verde pădure, mama cânta la chitară, mama vorbea limba engleză într-un București al anilor 60, era asistentă. Era opusul tatei. Tata era mereu nervos. Eu l-am moșnetit pe tata. Tot ce mai am de la tata, acolo, pe traseu, la Survivor’, a spus Daniel.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *