Greșeala pe care o fac femeile în biserică! Este cel mai mare păcat

Greșeala pe care o fac femeile în biserică! Este cel mai mare păcat :

Află care este greșeala pe care o fac femeile în biserică. Atunci când merg la biserică, femeile nu trebuie să poarte pantaloni. Este o regulă pe care unele femei o respectă, pe când altele o încalcă. Din rândurile de mai jos afli de ce nu trebuie să poarte femeile pantaloni în biserică.

Greșeala pe care femeile o fac în biserică

Se știe că femeile trebuie să poarte în biserică o fustă lungă. De asemenea, este bine ca ele să aibă capul acoperit. În plus, nu trebuie să fie machiate atunci când merg la biserică. Însă, nu toate doamnele și domnișoarele țin cont de lucrul acesta. Mai mult decât atât, ele trebuie să renunțe la bijuterii și să fie cât mai simple atunci când merg în casa lui Dumnezeu. Motivul pentru care se impune o astfel de regulă este acela că ele pot atrage atenția bărbaților care participă la slujbă. De aceea, ei nu se mai pot concentra asupra lucrurilor care se întâmplă în casa lui Dumnezeu.

Atunci când merg la biserică, oamenii se roagă, speră ca păcatele să le fie iertate. În plus, trebuie să fie cu gândul la Dumnezeu și să uite de existența lucrurilor lumești.
Biblia, la Deutronom 22,5 menționează că: „Femeia să nu poarte îmbrăcăminte bărbătească, şi bărbatul să nu se îmbrace cu haine femeieşti; căci oricine face lucrurile acestea este o urâciune înaintea Domnului, Dumnezeu.” În plus, CANONUL 13 Gangra (OSÂNDA FEMEILOR CARE ÎMBRACĂ VEŞMINTE BĂRBĂTEŞTI) spune: „Dacă vreo femeie, din asceză părută, şi-ar schimba îmbrăcămintea, şi în locul hainei femeieşti obişnuite, ar lua îmbrăcăminte bărbătească, să fie anatema.”

De aceea, femeile nu trebuie să poarte pantaloni când merg la biserică. Este bine ca ele să încerce să respecte această regulă. Nu este un lucru greu de realizat. Pur și simplu trebuie să aibă o vestimentație potrivită pentru astfel de situații.

Sursa by revista.teotrandafir.com

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru  Intra AICI  SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *