Gary și Almeda Hardwick s-au căsătorit când el avea 18, iar ea, 71 de ani.

Gary și Almeda Hardwic sunt fericiți împreună chiar dacă între ei este o diferență mare de vârstă. Cei doi s-au căsătorit când el avea 18 ani, iar ea, 71 de ani. Iată cum arată împreună, dar și care este „secretul” relației lor.

Gary și Almeda Hardwick aveau 18, respectiv 71 de ani când s-au căsătorit și au trecut deja șase ani de atunci. Iată povestea lor de iubire, conform Daily Star.

Gary Hardwick, despre soția în vârstă de 77 de ani: „E iubirea vieții mele”. Ce îi ține împreună pe cei doi Gary Hardwick și soția lui, Almeda, au sărbătorit șase ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în 2015, la două săptămâni după ce s-au întâlnit la înmormântarea fiului Almedei, Robert. La acel moment, Gary avea 18 ani și abia se despărțise de o altă femeie, tot septuagenară, în vârstă de 77 de ani.

Deși este o diferență foarte mare de vârstă între ei, de 53 de ani, Gary și Almeda spun că sunt suflete pereche. Au vrut, totodată, și au demonstrat, să le arate tuturor celor care i-au privit cu o sprânceană ridicată că iubirea adevărată nu ține cont de nimic.

„Uneori, e cu atât mai greu când nu ai familia acolo să te sprijine și să te susțină în deciziile pe care le iei, care nu te iubește

pentru cine iubești tu, care nu e fericită pentru tine, dar trebuie să îi îndepărtezi pe acești oameni de lângă tine, chiar dacă fac parte din familie sau nu”, a declarat Gary.

„Pentru că, la finalul zilei, familia nici măcar nu se referă la legăturile de sânge, ci la acei oameni care te sprijină pentru cine ești tu cu adevărat. Și eu, și Almeda știm exact ce înseamnă acest lucru. Nu lăsa pe nimeni să îți ia din această fericire, indiferent că e vorba de familie, prieteni sau altcineva, cine te iubește cu adevărat te iubește pentru cine ești și dacă nu, atunci nu merită să facă parte din viața ta”, a mai spus tânărul.

Gary are 23 de ani acum, iar Almeda are 76 de ani. Cei doi publică des fotografii cu ei pe TikTok, Instagram sau Facebook.

„Când dai la o parte toate legăturile toxice, o să fii mult mai fericit”, au mai spus cei doi îndrăgostiți.

Gary obișnuiește des să îi transmită soției lui mesaje, cum ar fi: „Mă faci să fiu cel mai fericit bărbat. În fiecare zi, sunt atât de mândru să te am lângă mine în această frumoasă călătorie a vieții. Indiferent de obstacolele pe care le-am întâmpinat în acești șase ani împreună, le-am depășit pentru că asta înseamnă iubire adevărată.

Dragostea adevărată înseamnă când noi doi rămânem împreună, deși toată lumea este împotriva noastră. Suntem noi doi, pentru totdeauna”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *