Cum arată soţia lui Axinte la 42 de ani. Pozele cu ea în costum de baie au fost publicate chiar de către actor

Distribuie pe

Pe Axinte de la Vacanţa Mare îl ştie toată ţara, însă puţini sunt cei care ştiu cum arată soţia lui Axinte la 42 de ani. Actorul este căsătorit din anul 2012 cu Carmen, iar în urmă cu cinci ani i-a dăruit un copil îndrăgitului actor.

Soţia lui Axinte arata senzaţional pentru vârsta pe care o are. Carmen Petrescu are o siluetă de vis care ar face invidioase multe femei.
Cum arată soţia lui Axinte la 42 de ani: Florin Petrescu este unul dintre cei mai simpatici actori de la noi din ţară, care a făcut furori de-a lungul timpului cu rolurile pe care le-a interpretat.

Sunt mulţi cei care se întreabă cum arată însă femeia care i-a câştigat inima. Actorul este căsătorit din anul 2012, cu o femeie mai tânără cu 5 ani decât el, Carmen.

Carmen Petrescu are 42 de ani, iar în urmă cu 5 ani i-a dăruit actorului un fiu, Eduard. Soţia lui Axinte este frumoasă. Are un trup tras prin inel, face sport şi este destul de atentă la dietă zilnică.

Carmen Petrescu îşi ţine mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viaţa sa. În imagini se poate vedea cât de bine arată soţia lui Florin Petrescu.

Pozele primesc o mulţime de aprecieri din partea fanilor, iar cu fiecare imagine publicată, Carmen demonstrează că pentru ea vârstă este doar un număr.

Axinte de la Vacanţa Mare a fost condamnat la închisoare
Axinte de la Vacanţa Mare a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Dosarul a fost deschis în urmă cu opt ani de zile. Florin Petrescu, pe numele real, a fost anchetat pentru trafic de influenţă.

În anul 2012, Axinte ar fi fost trimis de Dan Diaconescu să discute cu Secureanu despre bani şi o „sponsorizare” a postului TV, în contextul în care OTV difuză o emisiune cu presupuse nereguli financiare existente la Spitalului clinic Nicolae Malaxa din Bucureşti.

Managerul spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost cel care l-a denunţat la acel moment pe Florin Petrescu. Doctorul îi aducea acuze lui Axinte că ar fi cerut suma de 5.000 de euro pentru un contract de publicitate cu fostul post de televiziune, OTV.

Actorul şi-a recunoscut faptele în fata judecătorilor, după opt ani de audieri. De asemenea, actorul Florin Petrescu a mărturisit că regretă ce a făcut în acea perioadă.

Cu toate acestea, Axinte nu a scăpat de pedeapsă. Tribunalul Bucureşti a decis că acesta să primească doi ani cu suspendare.
„Condamna inculpatul Petrescu Ion la pedeapsă principală de 2 ani închisoare. În baza art. 91 alin. 1 C. pen. dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei principale de 2 ani închisoare pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani„.

Ce reguli trebuie să respecte Axinte pentru a nu intra la puşcărie
Axinte trebuie să respecte mai multe măsuri în perioada supravegherii:

a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti la datele fixate de acesta;
b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;1. d) să comunice schimbarea locului de muncă;
e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mjloacelor sale de existenţă.

”În temeiul art. 93 alin. 3 Cod penal, inculpatul Petrescu Ion va presta o muncă neremunerata în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 zile, fie la Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, fie la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sector 6, Serviciul de Probaţiune Bucureşti urmând să desemneze instituţia unde condamnatul va presta munca neremunerata în folosul comunităţii,” se mai arăta în decizie.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *