Ce spune Claudia Ghițulescu despre participarea mamei sale în emisiunea Mireasa: „Am suferit când s-a dus în casă”

Mama cântăreței Claudia Ghițulescu este una dintre participantele în noul sezon al emisiunii Mireasa. Ce spune artista despre prezența ei în reality-show-ul de la Antena 1?

Claudia Ghițulescu a încurajat-o pe mama ei, doamna Elvira, să meargă în emisiunea Mireasa, chiar dacă în inima ei dorul de cea care i-a dat viață a apărut la câteva ore după ce aceasta a plecat de acasă.
Interpreta de muzică folclorică a stat de vorbă cu FANATIK despre cum vede implicarea mamei sale în proiectul de la Antena 1, unde îl reprezintă pe Sebastian.

Cântăreața ne-a spus că i-a dat câteva sfaturi, fără să știe cu ce se mănâncă mai exact acest proiect de televiziune.

Claudia Ghițulescu, despre participarea mamei sale, Elvira, la Mireasa: „I-am spus să fie corectă și bună”
-Cum ai reacționat când mama ta ți-a spus că o să participe la Mireasa?

Eu am încurajat-o să meargă să-l susțină pe Sebastian pentru că știu ce suflet bun are.

-Ce i-ai spus, mai exact, înainte să plece în show-ul de la Antenă?
I-am spus să fie corectă și bună așa cum o știu. Să facă ce simte. Să îl sfătuiască de bine pe Sebastian și să-l considere ca pe fiul ei.
-Cum crezi că va face față acestui concurs matrimonial? Va rezista?

Nu știu cât o să reziste, pentru că are probleme de sănătate. Depinde cum sunt fetele și mamele. S-ar putea să fie comodă în casă cu ele. O să reziste, probabil, cât rezistă și Sebastian. E o curiozitate asta chiar și pentru mine.

„Mama e diplomată”
-Cum este mama ta?

Mama este o femeie foarte rezervată și diplomată. Niciodată nu am auzit să se certe cu cineva. Nici pe mine nu m-a certat. Îmi pare rău că are probleme cu somnul. Ea e învățată să doarmă singură în cameră. Din punctul ăsta de vedere am emoții.

Mama este echilibrul meu. Sincer, am suferit când s-a dus în casă. Mă gândeam că n-o să pot să vorbesc cu ea deloc. Îmi venea să o rog să renunțe fix înainte să plece, cu toate că eu am încurajat-o să facă acest pas.

Nu am mai putut să iau legătura cu mama de când a plecat.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *