Mirela Vaida, prima reacție după ce Maria Păuna a amenințat că o dă în judecată: “E un subiect oarecare”

Maria Păuna, cea supranumită „Regina sprâncenelor”, a amenințat-o pe Mirela Vaida că o dă în judecată după ce s-a considerat nedreptățită la Acces Direct. La rândul său, prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 nu se arată impresionată de amenințările Mariei Păuna și cataloghează scandalul drept un „caz oarecare”.

Ieri, Maria Păuna a fost invitată pentru a comenta despre conflictul care a izbucnit cu unele dintre cursantele ei. Multe dintre declarații au deranjat-o, așa că aceasta a părăsit emisiunea în direct și a spus că va da în judecată show-ul, dar și pe Mirela Vaida.

De la ce a pornit scandalul dintre Maria Păuna și Mirela Vaida
Maria Păuna a susținut în emisiunea „Acces Direct’ de la Antena 1 că există un conflict pe Facebook între cursantele ei, unele le acuză pe altele că i-au preluat informațiile antreprenoarei și că le transmit mai departe fără a avea niciun drept. Maria Păuna a confirmat că unele fete fac asta, fapt care o deranjează.

Una dintre cursante a intrat în direct în emisiune prin intervenție telefonică și a declarat că Maria Păuna afișează o imagine falsă și că, în realitate, este o cu totul altă persoană.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *