Smiley, filmare inedită pe Tik Tok. Are legătură cu fiica sa, Josephine

Distribuie pe

Smiley, pe numele său Andrei Tiberiu Maria, a distribuit o postare specială pe rețelele de socializare, care are legătură cu fiica sa și a prezentatoarei Gina Pistol.

Filmarea inedită de pe Tik Tok face trimitere la perioada în care micuța de 11 luni va intra în colectivitate. Artistul deja se gândește la momentul în care fetița va merge la grădiniță.

Cântărețul și prezentatorul de la „Românii au talent” este tare mândru de fiica sa și a moderatoarei de la Antena 1, Gina Pistol. Cei doi au devenit părinți în martie 2021.

Nu mai este mult până când micuța va împlini vârsta de 1 ani, poate acesta fiind și motivul pentru care Smiley deja se gândește la viitorul fiicei sale, Josephine.

Smiley, postare pentru fiica sa, Josephine. Ce a distribuit artistul în online

„Eu când o să plece fiica la grădiniță”, este descrierea lăsată de Smiley pe contul de Tik Tok. Pe fundal se aude una dintre piesele sale, „Dream girl”.

În filmare vedeta de la Pro TV stă în fața ușii, după ce lasă senzația că și-a pregătit fiica pentru plecarea la grădiniță. Expresia feței i se schimbă dramatic și după pare supărat.

Cântărețul îi face cu mâna fetiței, care în viitorul nu foarte îndepărtat va face acest lucru. Gina Pistol este pregătită să revină pe sticlă și cel mai probabil Josephine va merge la creșă.

Gina Pistol, dezvăluiri despre creșterea fiicei sale și a lui Smiley
Smiley și frumoasa blondină nu au oferit detalii despre acest moment. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” este foarte implicată în creșterea copilei și se ocupă mai mult singură de ea.

„Am 5 ore libere pe săptămână. Am o prietenă care vine și mă ajută cu fetița, iar eu atunci mă duc să fac cumpărăturile, mi-au expirat toate actele și trebuia să le schimb.

Cumva încerc să fac… Din cele 5 ore, două le fac pe drum. Nu pot să fac nimic. „Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură.

O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi.

Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux. E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei. Fiecare etapă care vine are greutățile ei”, a mai declarat la un moment dat Gina Pistol în podcast-ul lui Speak.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.