Cum arată mama lui Dan Bălan. Este superbă la vârsta de 63 de ani

Cum arată Ludmila Bălan la 63 de ani. Ludmila Bălan, mama cunoscutului artist Dan Bălan, arata spectaculos la vârsta pe care o are. Chiar dacă are o vârstă înaintată, vedeta este o apariţie de senzaţie, făcând mereu furori în mediul online.

Aflată la o vârstă la care majoritatea femeilor se bucura de linişte şi de creşterea nepoţilor, Ludmila Bălan este mereu în centrul atenţiei publice. Fotografiile postate de aceasta pe diferite reţele de socializare fac furori în rândul internauţilor. Este şi cazul unei postari recente în care vedeta de televiziune se poate lăuda cu o siluetă de vis pentru vârsta sa, respectiv 63 de ani.

De curând, Ludmila Bălan, cunoscută şi drept ”Tanti Ludmila”, a postat, pe contul său de socializare, o fotografie în care apare în costum de baie. Mama lui Dan Bălan se poate lăuda cu o siluetă de vis şi cu un trup cu forme foarte bine conturate, care atrag imediat atenţia. Nu-şi arată nici pe departe vârstă.

”După̆ atâtea zile de autoizolare…în sfârșit – la mare !!!”, a scris vedetă în dreptul imaginii.

Ludmila Bălan a primit numeroase aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea pe reţelele de socializare.

„Eşti un exemplu de tot pentru mine: pozitivitate, înţelepciune, feminitate şi frumuseţe”, a comentat o admiratoare.
„Eşti foarte frumoasă, nu găsesc cuvinte, e de nedescris”, a scris altcineva.

Ludmila Bălan este o prezentatoare de televiziune din Republica Moldova, Maestru în Artă. Ea este mama cântăreţului Dan Bălan, fondatorul trupei de mare succes O-zone, şi soţia diplomatului Mihai Bălan.

A devenit cunoscută prin anii ’90, cu emisiunile pentru copii „Noapte bună, copii!”, „Căsuţă cu poveşti”, „De la 5 la 10” şi „Tanti Ludmila Show” de la postul naţional de televiziune din Moldova.

Într-un interviu pentru sputnik.md, Ludmila Bălan mărturisea că nu regreta nimic din ceea ce a făcut, însă i-ar fi plăcut să petreacă mai mult timp alături de cei doi copii ai săi.

„Nu regret nimic din ceea ce am făcut. Singurul lucru de care îmi pare rău este că nu am fost alături de copiii mei atât cât mi-aşi fi dorit, dar aşa erau timpurile, timpuri grele, de altfel. Încă lui Danut am mai reuşit să-i spun poveşti până la vârsta de trei ani, dar Sandei nu am reuşit, fiindcă munceam foarte mult, eram la televiziune din zori şi până seara.

Eu sunt o fericită pentru că am doi copii extraordinari. Eu le-am oferit libertate şi ei au fost independenţi. Au putut să înveţe din greşelile lor. Sunt fericită, deoarece ei au ştiu să tragă concluzii corecte şi să aleagă drumul cel bun”, adăugă Ludmila Bălan.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *