Cum a fost surprins Nea Mărin pe străzile din Capitală. Iată ce mașină conduce vedeta Antenei 1

Distribuie pe

Nea Mărin are 64 de ani dar nu-și arată vârsta nici pe departe. Îndrăgitul dansator și coregraf, un mare iubitor al tradițiilor populare românești se menține într-o formă de invidiat. În afara scenei, Nea Marin renunță la costumul popular pe care îl îndrăgește atât de mult, și poartă haine sport. Așa a fost surprins recent, pe străzile din Capitală, la volanul mașinii sale.

Cum a fost surprins Nea Mărin pe străzile din Capitală

Nea Mărin este o prezență care nu poate trece neobservată. Chiar dacă este un tip modest, reușește să atragă atenția pe oriunde merge. Asta s-a întâmplat și zilele trecute când îndrăgitul coregraf a fost surprins de paparazzi pe străzile din Capitală, în timp ce se îndrepta spre o clinică.

Marin Barbu conduce o mașină de lux, dar nu iese niciodată în evidență cu asta, deși bolidul său cu siguranță nu trece neobservat. Este un SUV care i se potrivește foarte bine omului de televiziune. Nea Mărin a coborât din mașină și imediat și-a pus masca de protecție. Îmbrăcat într-un costum sport, cu șapcă și încălțări sport, prezentatorul tv a mers în pas alert spre destinație. (Foto Spynews)

Cum a fost surprins Nea Mărin pe străzile din Capitală. Iată ce mașină conduce vedeta Antenei 1

Nimeni nu ar spune că are 64 de ani, nici după felul în care arată/se prezintă, dar nici după modul în care gândește, după energia și tonusul său de zi cu zi.

Cum se înțelege Nea Mărin cu soția sa

Într-un interviu pentru Revista Viva!, Nea Mărin a vorbit despre un subiect pe care nu îl atinge prea des în public: familia lui, în special relația cu soția lui. Acesta a spus că dacă nu s-ar fi căsătorit cu Mioara, probabil că nu s-ar fi căsătorit cu nimeni altcineva.

S-au cunoscut încă de când erau copii, iar el a știut că ea este aleasa. A așteptat-o să termine liceul și să devină cadru didactic, așa cum ea își dorea, apoi i-a spus ce planuri are pentru viitorul lor.

Nea Mărin și soția sa Mioara sunt împreună de mai bine de 30 de ani și au două fete, rodul iubirii lor. Una dintre ele a moștenit talentul și pasiunea tatălui pentru dansul și muzica populară.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *