Planeta protectoare în funcție de zodia ta. Vezi cum te ajută

Distribuie pe

Planeta guvernatoare pentru fiecare semn zodiacal: Ce înseamnă, cum te afectează!
Atunci când ești nou în astrologie, poți avea impresia că este un mister vast la care ești chemat.

Este posibil să ajungi la ea pentru că vrei să știi mai multe despre tine – sau despre iubitul tău, un dușman sau o celebritate. Astrologia este un instrument care ne poate ajuta cu siguranță să înțelegem mai bine arhetipurile oamenilor și personalităților, motiv pentru care atât de mulți oameni găsesc din nou valoarea înțelepciunii sale.

Fiecare semn zodiacal are o planetă guvernatoare, care influențează modul în care cineva se mișcă prin viață. Această planetă oferă o perspectivă asupra trăsăturilor de bază și a personalității fiecărui semn zodiacal. Pe măsură ce cineva își conduce călătoria prin viață, deseori întruchipezi energia acestei planete, ca și cum ar fi un gardian care îți dă puterea de a fi sinele tău autentic.

Din punct de vedere tehnic, guvernatorul planetar al unei hărți natale este cel care guvernează Ascendentul (sau Semnul de naștere) al individului. Dacă îți cunoști Ascendentul, atunci ai noroc! Dacă nu, te poți îndrepta către un calculator online de hartă natală foarte util și poți introduce ora, data și locul nașterii tale. Acest lucru va aduce informațiile tale.

Cu toate acestea, dacă sunteți conștienți doar de semnul dvs. solar, este în regulă și asta. Citește mai departe pentru a afla semnul tău zodiacal și pentru a te folosi de energia ta cosmică de bază!

BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)
Planetă guvernatoare: Marte

Marte înflăcărat dă Berbecului energia lor intensă și pasională. Aceasta este ceea ce îi propulsează să fie liderii haitei. Fiind o planetă a sexului, a impulsului, a determinării și a energiei, aceasta le oferă Berbecilor curajul de a fi războinici în viață. Marte are o energie activă și impulsivă, care îi alimentează pe Berbeci să fie o forță de neoprit și să creeze viața pe care și-o imaginează.

TAUR (20 APRILIE – 20 MAI)
Planetă guvernatoare: Venus

Luxurianta Venus le insuflă Taurilor o energie senzuală, romantică și sensibilă. Ca planetă a iubirii, a frumuseții și a profitului, ea îi ajută pe Tauri să fie pământeni și norocoși în bani și dragoste. Aura ei dulce le permite acestor persoane să se bucure de decadență și de întreaga expansiune a simțurilor. Ea îi împuternicește pe Taur să urmărească plăcerea și armonia mai presus de toate.

GEMENI (21 MAI – 20 IUNIE)
Planetă guvernatoare: Mercur

Ingeniosul și versatilul Mercur, planeta comunicării, le aduce Gemenilor capacitatea de a-și deschide mintea și de a absorbi și procesa informațiile mai rapid decât orice alt semn zodiacal. Acest lucru le insuflă natura lor curioasă, iscoditoare și intelectuală. Fiind cea mai rapidă planetă în mișcare din sistemul nostru solar, Gemenii sunt îndemnați să fie mereu activi și să se conecteze cu oameni și experiențe noi.

RAC (21 IUNIE – 22 IULIE)
Planetă guvernatoare: Luna

În calitate de luminător al emoțiilor și al domesticității, Luna deține o guvernare specială asupra semnului zodiacal al Racului. La fel cum devenim mai intens în funcție de faza Lunii și mai intuitivi pe timp de noapte, Racul poate experimenta abilități emoționale și empatice sporite. Au tendința de a fi deosebit de hrănitori, blânzi și sensibili, ceea ce Luna le oferă din plin.

LEU (23 IULIE – 22 AUGUST)
Planetă guvernatoare: Leu

Luminarul nostru înflăcărat, Soarele, este marea forță a creativității, vitalității și puterii din sistemul nostru solar și guvernatorul Leului. Acesta este ceea ce conferă acestui semn zodiacal regalitatea și simțul natural al autorității. Leilor le place să strălucească puternic și să fie în centrul atenției, iar toate acestea provin din faptul că Soarele este cea mai strălucitoare și radiantă forță pe care o putem vedea. Acest sentiment de mândrie străbate sufletul Leilor.

FECIOARĂ (23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE)
Planetă guvernatoare: Mercur

Mercur este o planetă logică – motiv pentru care supraveghează analitica Fecioară. Atunci când vine vorba de înțelegerea ideilor și a planurilor, precum și de executarea lor, acesta este semnul zodiacal care se ocupă cel mai bine de acest aspect. De asemenea, acest lucru îi conferă Fecioarei o aptitudine ridicată pentru a vedea atât detaliile complicate, cât și viziunea de ansamblu și pentru a înțelege cum să ajungă de la A la Z. Comunicarea este esențială în acest sens, precum și caracterul practic, iar Mercur îi împuternicește cu aceste abilități.

BALANȚĂ (23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE)
Planetă guvernatoare: Venus

Ca planetă a iubirii, a armoniei și a relațiilor, Venus este planeta tutelară a Balanței. aceasta este ceea ce conferă acestui semn zodiacal o atracție naturală pentru frumusețe și echilibru, precum și pentru menținerea păcii. Balanțele se concentrează mai mult pe unitate decât pe independență, declanșată de dorința lui Venus de parteneriat și conexiune. Cu toate acestea, acest lucru nu afectează Balanțele doar în sens romantic; de asemenea, le încurajează să fie unul dintre cele mai sociale semne zodiacale.

SCORPION (23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE)
Planete guvernatoare: Balanță: Pluton și Marte

Marte, planeta pasiunii și a războiului, este de fapt vibrația inferioară a lui Pluto, planeta puterii și a renașterii. Aceste energii sunt deosebit de înflăcărate, ceea ce le conferă Scorpionilor intensitatea și foamea lor de experiență. Ambele planete ard la foc mare, dar au un aer de sex și mister, motiv pentru care Scorpionii sunt cunoscuți ca fiind hipnotici și irezistibili. În cele din urmă, Pluto fiind planeta subconștientului și a transformării, acest lucru se reflectă și mai mult în dorința Scorpionului de explorare interioară.

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE)
Planetă guvernatoare: Jupiter

Fiind planeta expansiunii, a creșterii și a norocului, Jupiter este cea care îi conferă Săgetătorului o perspectivă lipsită de griji și optimistă asupra vieții. De asemenea, ca planetă a înțelepciunii, care sporește și mai mult natura curioasă a acestui semn zodiacal de a explora fiecare bucățică din ei înșiși, din ceilalți și din lume. Jupiter este despre “a merge la scară mare” și a nu fi limitat, motiv pentru care mulți Săgetători ajung să fie veșnici călători dornici să atingă o înțelepciune fără sfârșit.

CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)
Planetă guvernatoare: Saturn

Cunoscută drept planeta lecțiilor de viață, a responsabilității și a karmei, Saturn este “cronometrul” zodiacului. Stăpânind Capricornul, Saturn ajută acest semn zodiacal să fie unul dintre cele mai ambițioase și perseverente dintre toate. Înțelegând că viața are restricții și limitări, îi ajută să fie practici și realiști cu privire la tot ceea ce există în viață. Deși acest lucru le poate conferi o natură mai ordonată sau mai rece, ei sunt buni la a conduce cu viziunea lor pe termen lung mai degrabă decât cu inima.

VĂRSĂTOR (20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE)
Planetă guvernatoare: Uranus și Saturn

Uranus, cunoscut ca planeta eliberării și a libertății, guvernează Vărsătorul alături de Saturn, planeta forței. În timp ce aceste energii pot părea cu siguranță foarte diferite, acest amestec este ceea ce le conferă Vărsătorilor comportamentul lor excentric și individualist. Ambele planete sunt, de asemenea, foarte intelectuale, mai degrabă decât emoționale, motiv pentru care Vărsătorii sunt adesea profund implicați în lumea gândurilor, a ideilor și a filosofiilor. Ei sunt capabili să își ia ideile revoluționare sau unice și să găsească o modalitate de a le structura pentru ei înșiși și pentru lume.

PEȘTI (19 FEBRUARIE – 20 MARTIE)
Planetă guvernatoare: Neptun și Jupiter

Misticul Neptun și norocosul Jupiter sunt co-guvernatorii dulci și sensibili ai Peștilor. Aceasta este ceea ce conferă acestui semn zodiacal o natură visătoare și imaginativă. Neptun și Jupiter sunt, de asemenea, clasificate ca planete foarte spirituale, ceea ce sporește și mai mult legătura Peștilor cu visele, empatia și abilitățile creative. Ambele planete lucrează în tandem pentru a aduce optimism, speranță și fantezie și pentru Pești.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.