METODA INGENIOASĂ prin care un ucrainean a încercat să scape de război. S-a ascuns într-o cutie cu jucării, dar a fost prins la graniță

Distribuie pe

Un ucrainean și-a dorit cu orice preț să părăsească țara, care de 22 de zile se află în război cu Rusia. Din cauza faptului că s-a impus legea marțială, îi este

imposibil să iasă din țară, așa că s-a gândit să se ascundă într-o cutie de jucării pentru a putea trece cu brio. A avut ghinion și a fost prins la graniță.

Milioane de ucraineni au părăsit deja Ucraina. Au început să plece din țara lor,

lăsând tot în urmă, fără să se gândească la altceva decât la a-și salva viața, încă de când a început războiul, la data de 24 februarie 2022.

Metoda ingenioasă a unui ucrainean

Un ucrainean de 37 de ani a dorit să plece cu orice preț din Ucraina și să fugă de război. Bărbații din Ucraina sunt obligați să rămână în țară și să lupte pentru țara lor, împreună cu armata lui Volodimir Zelenski.

Așadar, fiindu-i imposibil să treacă granița, s-a gândit la o altă metodă. Se pare că metoda pe care a abordat-o nu prea a dat roade. Bărbatul în vârstă de 37 de ani s-a ascuns într-o cutie plină cu jucării.

Bărbatul a crezut că planul lui va merge ca pe roate și a dorit să treacă graniţa în

Republica Moldova. A intrat într-o cutie mare, cu jucării, așezată pe bancheta din spate a unui autoturism și a așteptat ”cuminte”.

Soția lui conducea autoturismul

În cutie mai erau scutece sau alte produse pentru îngrijirea personală. La graniță, acesta a fost depistat. Bărbatul de 37 de ani a recunoscut în fața

autorităților că a vrut să plece din țară, deși este conștient că s-a impus legea marțială.

La volanul mașinii se afla chiar partenera de viață a bărbatului. Femeia a mințit,

spunând că nu se mai află nicio persoană în autoturism, atunci când a fost luată la întrebări de autorități, însă adevărul a ieșit la iveală.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *