Afară cu ea!” Bătrână adusă la spitalul din Ploiești cu salvarea este izgonită de medicul de gardă pentru că este Boschetăriță

Distribuie pe

Afară cu ea!” Bătrână adusă la spitalul din Ploiești cu salvarea este izgonită de medicul de gardă pentru că este Boschetăriță :

Spitalul nu e un loc de gratie spre care lumea se avânta cu plăcere, o face din nevoie si din durere, cu speranta, iar medicul, in virtutea vocatiei pe care si-a ales-o in viata, ar trebui sa aiba grija de pacient, indiferent de starea lui sociala. Dar astea-i doar o utopie, unii medici din spitalele din Romania isi trateaza pacientii strict cu aceeasi masura cu care un fierar-betonist e intelegator cu materialele de construcții… Nu este pentru prima data când medicii de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean de Urgenta din Ploiești se fac remarcați in mod negativ prin felul in care ii tratează pe unii pacienți.

O bătrâna adusa cu ambulanta la spital a fost data afara de medicul de garda pe motiv ca este ”o boschetarita”. Întreaga scena a fost relatata într-o postare pe Facebook de un martor la întreaga scena.
Martorul descrie in postarea facuta pe contul sau de Facebook ca batrana ”care abia se mai tinea pe picioare” a fost adusa cu ambulanta la Unitatea de Primriri Urgente a Spitalului Judetean din Ploiesti in data de 31 martie.

Femeia a asteptat cinci ore, fara sa fie bagata in seama de personalul spitalului, pana sa ajunga in fata unui medic. Cand intr-un final a intrat in cabinetul medicului, acesta din urma ar fi iesit pe hol si i-ar fi reprosat asistentei de la triaj ca se va ocupa de ea cand si daca va avea timp.
Recomandare: Mărturia cumplită a unei românce din Londra: ” Este un oraș de sclavi…. De abia aștept să mă întorc acasă, ceea ce trăim aici nu e viață”
Iata postarea care relatează evenimentul.

”31 martie Spitalul Judetean Ploiesti, Centru primiri urgente. O batrana adusa cu ambulanta si lasata in sala de asteptare. Orele trec fara ca personalul medical sa-i acorde atentie. Cineva ii da o banana batranei apoi niste tineri ii aduc o sticla cu apa minerala si un pahar de plastic si o ajuta sa bea, (trei pahare de apa a baut, saraca). Opinia publica se face simtita, iar asistenta de la triaj cheama o infirmiera sa o duca in sala.

Ajutata de doi tineri, o aseaza pe batrana care abia se tinea pe picioare intr-un carut si merge in serviciul de urgenta. In sala de asteptare lumea rasufla usurata, dupa 5 ore batranica este bagata in seama.

Dar minunea a ținut 10 minute dupa care bătrâna este scoasa din nou in sala de așteptare, iar medicul de la urgente, un bătrânel cu par alb, ii atrage atenția asistentei de la triaj sa nu il mai deranjeze căci bătrâna ”este o boschetarita si se va ocupa de ea când si dacă o sa aibă timp”.

S-a făcut liniște, nimeni nu a mai îndrăznit sa comenteze, poate din teama ca vom fi considerați boschetari si alungati din serviciul UPU Ploiesti de gardienii care ne urmăreau fiecare mișcare”, a scris Luiza Ilie in postarea sa pe Facebook., potrivit observatorulph.ro.

Iat mai jos si punctul de vedere al Spitalului din Ploiești, cu privire la cele relatate mai sus.

Mergea fără benzină, motorină sau curent electric. Automobilul creat de Tesla a fost „ucis” pentru că falimenta corporațiile petroliere și guvernele lumii

CUVINTE CHEIEBATRANAMEDICPLOIESTIUPU PLOIESTI
MAI DEPARTEParlamentarii nu se lasă. Vor din nou pensii speciale pentru aleșii locali și pregătesc un nou proiect de lege în acest sens

NU RATAOlandezii s-au săturat de muncitorii români. Noua regulă pe care vor să o impună pentru migranți

S-AR PUTEA SĂ-ȚI MAI PLACĂ ȘI….

Medic psihiatru, fiul marelui critic literar Tudor Vianu: „Ca român sunt decepționat cum arată România…Găsiți o mână de patrioți și se va întoarce țara”

“O GRASĂ nefericită… Ca să nu spun BALENĂ eșuată”. Imagini inedite cu Mihaela Rădulescu pe vremea când avea cu 32 de kilograme în plus

Strigător la cer. „Dăm ajutor social unor persoane integre fizic 100% și nu dăm o amărâtă de pensie unuia care s-a nenorocit la muncă”. Confesiunea zdrobitoare a unui chirurg din Braşov, dezamăgit de deciziile colegilor

Medic trimis de Dumnezeu. Este româncă, dar și singura femeie din Europa de Est care face transplant de ficat. Nu ține cont de weekend-uri, de zile libere, de concedii

La 80 de ani, Tanti Florica își duce veacul prin cimitir, de când soțul i-a murit. Supraviețuiește prin mila oamenilor

Scrisoarea sfâșietoare a unei femei către soțul ei, șofer de camion în străinătate: „Știu că îți lipsește…”

Uitată de lume. Bătrânica din Buzău care trăiește singură într-un sat dispărut, înghițit de pădure.

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru  Intra AICI  SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.