Călători evacuați prin tunel la metrou, după o defecțiune a unui tren între stațiile Grivița și Basarab Citeşte întreaga ştire: Călători evacuați prin tunel la metrou, după o defecțiune a unui tren între stațiile Grivița și Basarab 

Distribuie pe

O defecțiune la o garnitură de metrou a avut loc marți, 5 aprilie, pe Magistrala 4, între stațiile Grivița și Basarab.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov, trenul s-a oprit în subteran, iar călătorii au fost evacuați prin tunel, către stația Basarab, pe o distanță de circa 200 de metri. 

La fața locului au intervenit Detașamentul Special de Salvatori, două echipaje SMURD, 4 autospeciale de pompieri si Salvatori Metrorex. „Nu sunt persoane rănite”, au precizat pompierii. 276 de persoane au fost evacuate din garnitura defectă. Potrivit Metrorex, defecțiunea, despre care nu au fost furnizate detalii, s-a produs la ora 7.51. 
Circulația trenurilor de metrou se desfășoară, pe celălalt fir de mers, în sistem pendulă. „Echipele Metrorex fac demersuri pentru retragerea trenului defect din circulație și reluarea traficului în condiții normale pe ambele”, a precizat compania.  

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *