A MURIT

Mama lui Gigi Becali s-a arătat îngrozită la auzul veștii că un bărbat a reușit să dea naștere, avertizând că Dumnezeu nu va fi niciodată de acord cu așa ceva.

În ultima zi a anului 2021, Gigi Becali a vorbit despre

modul în care el și familia lui văd omenirea în acest moment, din punct de vedere religios. Patronul lui FCSB spune că mama sa a fost șocată când a auzit că avansul științei l-a ajutat pe un bărbat să nască.

Gigi Becali, un apropiat al Bisericii, spune că omul este mai periculos decât un animal sălbatic deoarece nu se satură niciodată și își dorește întotdeauna mai mult.

Gigi Becali, dezamăgit de natura umană

În ultima zi din 2021, Gigi Becali a vorbit despre lucrurile care ne înconjoară, fiind convins că omul este mult mai periculos decât un animal sălbatic care ucide pentru a se hrăni. Patronul lui FCSB a istorisit, de asemenea, un episod trăit alături de mama sa, căreia nu i-a venit să creadă că s-a ajuns în punctul în care un bărbat poate să rămână însărcinat și să nască

„Păi, cum să nască bărbatul? Că și mama, săraca mă întreba, mă cum să facă un bărbat să nască. Și atunci, Dumnezeu cum să mai reziste? Că așa era și atunci, înainte de Noe… începuse lumea cu păcatele și mizeriile, așa a fost și Sodoma și Gomora – și care i-a pierdut Dumnezeu cu foc și pucioasă.

Băăă, păi vezi, cât să reziste Dumnezeu? Dragostea nu mai este, vezi pe bogat de sărac nu-l interesează, că ăla vezi cum e omul. Și animalele sălbatice, ele când se satură nu mai atacă. Leul mănâncă două-trei căprioare se satură. Mai atacă? Nu mai, că s-a săturat. Omul e mai periculos ca animalul sălbatic. Nu se satură niciodată de avere. Încontinuu și mai mult, și mai mult fură de la sărac. E mai periculos ca animalul sălbatic omul”, a spus Gigi Becali, conform România TV.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *