Acest om al străzii doarme cu câinele în brațe, un înger cu patru lăbuțe care nu-l dezamăgește niciodată

Distribuie pe

Iubitori de animale, trăim într-o luptă constantă pentru a încerca să-i facem pe oameni conștienți de cruzimea abandonului.

Nu putem nega că milioane de căței trăiesc pe străzi, în condiții nefavorabile, expuși la multiple pericole. Ieșirea în fiecare zi pentru a căuta mâncare sau un loc de odihnă implică așadar riscuri în care aceștia pot fi grav răniți.

Aceasta este povestea unui câine de stradă care a fost lovit de o motocicletă cu viteză în timp ce cotrobăia prin gunoi în căutarea ceva de mâncare.

Nu există informații despre persoana responsabilă pentru un astfel de accident nefericit.

Incidentul a fost grav și aproape că l-a costat viața. Din fericire, un grup de persoane a asistat la eveniment, iar apoi nu a durat mult să sune serviciul de salvare care a sosit rapid la fața locului pentru a acorda ajutorul necesar.

„În jurul orei 22:20, echipa de salvare a primit un apel pentru a-l ajuta pe acest biet câine. Cineva l-a văzut murind pe marginea drumului, era plin de sânge.”

Rănile sale au fost mult mai grave decât păreau, capul a primit impactul total și i-a provocat o rănire gravă la ochi. A fost necesară intervenția chirurgicală.
Grupul de salvare a raportat:

„A fost operat de urgență, dar veterinarii nu i-au putut salva ochiul drept. A supraviețuit, dar și-a pierdut complet un ochi.

În mod uimitor și-a revenit bine, este un cățeluș care are încredere în tot personalul. Multumesc mult tuturor celor care l-au salvat la timp. Mulțumim, de asemenea, tuturor persoanelor care au făcut donații pentru a-și acoperi facturile medicale. „

La numai 23 de zile de la intervenție, cățelul, care a fost numit Black Bangpakong, s-a ridicat în picioare și s-a dovedit curajos.

Suntem siguri că te vei adapta la a trăi cu un singur ochi și vei găsi o familie care să-ți ofere toată dragostea pe care o meriți.

Deși mulți câini trăiesc pe stradă, sunt totuși niște ființe minunate care te vor iubi necondiționat, fără să aștepte nimic în schimb. Există întotdeauna motive pentru a adopta un câine de stradă.

Și dacă nu poți adopta, poți să te pronunți împotriva abandonului și să încurajezi adopția. Ajută-ne să facem vizibilă această realitate și să distribuim această poveste în rețelele tale.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *