Acest om al străzii doarme cu câinele în brațe, un înger cu patru lăbuțe care nu-l dezamăgește niciodată

Distribuie pe

Iubitori de animale, trăim într-o luptă constantă pentru a încerca să-i facem pe oameni conștienți de cruzimea abandonului.

Nu putem nega că milioane de căței trăiesc pe străzi, în condiții nefavorabile, expuși la multiple pericole. Ieșirea în fiecare zi pentru a căuta mâncare sau un loc de odihnă implică așadar riscuri în care aceștia pot fi grav răniți.

Aceasta este povestea unui câine de stradă care a fost lovit de o motocicletă cu viteză în timp ce cotrobăia prin gunoi în căutarea ceva de mâncare.

Nu există informații despre persoana responsabilă pentru un astfel de accident nefericit.

Incidentul a fost grav și aproape că l-a costat viața. Din fericire, un grup de persoane a asistat la eveniment, iar apoi nu a durat mult să sune serviciul de salvare care a sosit rapid la fața locului pentru a acorda ajutorul necesar.

„În jurul orei 22:20, echipa de salvare a primit un apel pentru a-l ajuta pe acest biet câine. Cineva l-a văzut murind pe marginea drumului, era plin de sânge.”

Rănile sale au fost mult mai grave decât păreau, capul a primit impactul total și i-a provocat o rănire gravă la ochi. A fost necesară intervenția chirurgicală.
Grupul de salvare a raportat:

„A fost operat de urgență, dar veterinarii nu i-au putut salva ochiul drept. A supraviețuit, dar și-a pierdut complet un ochi.

În mod uimitor și-a revenit bine, este un cățeluș care are încredere în tot personalul. Multumesc mult tuturor celor care l-au salvat la timp. Mulțumim, de asemenea, tuturor persoanelor care au făcut donații pentru a-și acoperi facturile medicale. „

La numai 23 de zile de la intervenție, cățelul, care a fost numit Black Bangpakong, s-a ridicat în picioare și s-a dovedit curajos.

Suntem siguri că te vei adapta la a trăi cu un singur ochi și vei găsi o familie care să-ți ofere toată dragostea pe care o meriți.

Deși mulți câini trăiesc pe stradă, sunt totuși niște ființe minunate care te vor iubi necondiționat, fără să aștepte nimic în schimb. Există întotdeauna motive pentru a adopta un câine de stradă.

Și dacă nu poți adopta, poți să te pronunți împotriva abandonului și să încurajezi adopția. Ajută-ne să facem vizibilă această realitate și să distribuim această poveste în rețelele tale.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.