Mioara Roman, internată de urgență.

Distribuie pe

A fost chemată Ambulanța, iar medicii au făcut descoperiri îngrijorătoare!

Oana Roman a dezvăluit în mediul online faptul că mama ei, Mioara Roman, a fost internată de urgență în spital, în urma mai multor probleme de sănătate, însă a făcut totul public abia acum pentru a nu-i strica ziua de naștere fiicei ei, Isabela. 

Oana Roman a sărbătorit-o pe fiica ei și a lui Marius Elisei, luni, 21 februarie. Isabela a avut parte de o petrecere pe cinste, cu tort și invitați, însă odată ce a terminat cu aniversarea fiicei ei, Oana Roman a dezvăluit, a doua zi, că trece prin momente dificile, având-o pe mama ei internată în spital. 

Se pare că Oana Roman a ținut totul ascuns pentru a nu strica aniversarea fetiței, dar nici ultimele lor zile de vacanță, însă problemele de sănătate ale Mioarei Roman ar fi unele grave. Aceasta a fost preluată cu Ambulanța, iar medicii au făcut descoperiri îngrijorătoare cu privire la starea ei de sănătate.

Mioara Roman, internată în spital

Mulți dintre voi au observat că în ultimele zile nu am fost în apele mele. Încă de când eram în vacanță… Eu nu am vrut să vorbesc despre asta, pentru că nu am vrut să îi stric Isabelei ultimele zile de vacanță și când a fost ziua ei, m-am concetrat doar pe ea.

Dar de sâmbătă, practic ultimele două zile de vacanță, au fost foarte grele, pentru că mama, din păcate, a ajuns din nou la spital. M-au sunat cei de la centru să îmi spună că mama nu se simte deloc bine și că au chemat Salvarea să vadă ce se întâmplă cu ea”, a povestit Oana Roman.

Aceasta a explicat că mama ei se afla la un centru de îngrijire și este foarte mulțumită de modul în care echipa de acolo a tratat situația. Personalul a chemat imediat Ambulanța, când Mioara Roman a spus că nu se simte bine. 

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mioara Roman

M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când nu eram aici. Norocul a fost că mama nu era singură acasă (când s-a întâmplat n.r). Cei de la centru s-au ocupat însă în mod impecabil de absolut tot.

Au hotărât să o interneze ca să îi facă mai multe investigații. Am sunat-o imediat pe Catinca. (..) S-a descoperit că are o infecție urinară, la rinichi. Și mai așteptăm și alte rezultate. De sâmbătă mama este internată în spital. (..) Din păcate, are probleme din ce în ce mai dese din cauza vârstei”, a dezvăluit Oana Roman în mediul online.

De asemenea, Oana a ținut să precizeze că momentan nu își poate vizita mama la spital, din cauza regulilor COVID, așadar, până acum, cele două au putut să vorbească doar la telefon.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.