Doi copii au rămas orfani după ce tatăl lor a decis să-și ia viața. Vestea care l-a împins…

O altă tragedie a avut loc în Bihor, în urmă cu puțin timp, atunci când un bărbat decis să-și ia viața, lăsând în urma sa o mare de suferință și doi copii fără tată. Potrivit primelor informații, decizia

cruntă luată de bărbat a venit după ce ar fi aflat o veste pe care nu ar fi putut să treacă. Soția sa

este în stare de șoc și nu poate înțelege gestul bărbatului pe care l-a iubit.

Ce l-a împins pe bărbat să comită un asemenea gest
După cele două cazuri care au cutremurat România, respectiv cel din Timișoara unde o mămică s-a aruncta

d epe acoperișul unui bloc cu cei doi copii în brațe, dar și cel din Bacău, unde un tată s-a aruncat cu doi copii în lac, o altă sinucidere șochează, de data aceasta în Bihor.

Astfel, un bărbat din Bihor, a decis să-și ia viața, fiind găsit fără suflare la liziera unei păduri

din aproprierea satului Cihei, acolo unde victima locuia împreună cu soția și cei doi copilași de patru ani, respectiv, șase ani.

Potrivit primelor informații oferite de soția sa, Răzvan ar fi aflat de curând că suferă de o boală

incurabilă, din cauza căreia ar fi murit mama și sora sa. Îndurerat de diagnosticul primit, bărbatul nu ar fi suportat gândul unor viitoare chinuri, urmate de deces, astfel că ar fi decis să-și încheie socotelile cu viața mai devreme decât i-ar fi fost scris.

Soția bărbatului este sfâșiată de durerea pierderii soțului său, cu atât mai mult cu cât cei doi se înțelegeau bine și aveau de luptat pentru sănătatea mezinului familiei, care ar suferi de o boală gravă, ce nesită mulți bani, tratamente și aparatură medicală performantă.

„Nici nu știu, nimic, chiar nu s-o-ntâmplat nimic. Totul a fost brusc, neașteptat, nu știu. Am comunicat frumos, nu ne-am certat. Pur și simplu și-a lăsat lucrurile personale și a plecat. Atât.”, a transmis soția bărbatului.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *