Atenție! La noapte se schimbă tot – luna plină din aceasta seara,..

Lunile pline sunt un moment de eliberare și de renunțare. Dacă ai un exces în viața ta, atunci acesta este momentul să fie drenat. Prin meditație tăcută, schimb de gânduri sau practică spirituală, Lunile pline sunt un moment în care putem renunța.

Sub această Lună Plină, universul va găsi o modalitate de a dezvălui spionii din viața ta. Dacă ai fost îngrijorat de prieteni de neîncredere sau de potențiali dușmani, renunță la frică și lasă-i pe cei din jurul tău să fie dezvăluiți. Încearcă doar să eviți să tragi concluzii pripite sau să presupui ce e mai

rău. Deocamdată, ia aminte și fii atent. Această Lună Plină este în trigon cu Jupiter și Marte, ceea ce înseamnă că informațiile care sunt dezvăluite în această perioadă sunt menite să lumineze, nu să

înfurie. Luna Plină este, de asemenea, în trigon cu Neptun, așa că aveți grijă – nu totul este așa cum pare. Răbdarea nu vă va amesteca greșit. Chiar și atunci când răul ne înconjoară, ar trebui să ne

amintim întotdeauna că speranța trăiește în pitici – chiar dacă nu suntem capabili să o vedem!

BERBEC

Se pare că există o situație energetică de vampir, așa că aveți grijă. Tu sau altcineva drenați energie în mod inutil? Această Lună Plină este un moment excelent pentru a te retrage și a reflecta. Este probabil că dai mai mult decât este rezonabil; dacă trebuie sau nu să îți conservi energia ta sau a altcuiva, depinde de tine să decizi.

TAUR

Universul îți amintește că relațiile vor fi o prioritate doar atunci când vei fi capabil să te simți în siguranță în interiorul tău. Acum s-ar putea să nu fie momentul să te apleci asupra prieteniilor sau iubiților tăi. Unii dintre voi ar putea avea parte de despărțiri predestinate; încercați să nu lăsați ca acest lucru să vă diminueze sentimentul de valoare de sine.

GEMENI

Acesta este momentul pentru tine să ai încredere în intuiția ta, Gemeni. Ești genul de persoană care captează informații atât de repede – cumva, pur și simplu știi. Dacă ai avut senzația că ceva trebuie să fie tăiat, înseamnă că ai meditat asupra acelui lucru pentru o vreme. Cu guvernatorul tău, Mercur, care este retrograd în acest moment, vei beneficia de auto-reflecție.

RAC

Este enervant să recunoști că ceea ce a fost învățat anterior nu mai are niciun scop în viața ta. Fie pentru că informațiile sunt depășite sau pentru că ți-au fost predate incorect, nu-ți mai sunt de folos. Eliberarea ei este inevitabilă, regret să te informez, pentru că e nasol să greșești. Felul în care te vei ridica și vei merge mai departe va însemna totul, comunitatea ta îți este în continuare solidară.

LEU

Ar trebui să te concentrezi pe cariera ta și nu pe viața de familie. Nu știu câți dintre voi v-ați simțit fixați sau ca și cum ar trebui să vă controlați locuința sau membrii familiei. Nu este momentul să vă faceți prea multe griji în legătură cu aceste chestiuni; trebuie să vă eliberați de nevoia de a avea toate răspunsurile. Puneți-vă energia spre lumea voastră exterioară și veți primi mai multe satisfacții.

FECIOARĂ

Stai jos și fii umil. Cu toate cunoștințele din lume, putem invalida tot ceea ce știm cu o singură scăpare pompoasă. Să stai cu conștiința că ai valoare este suficient; stai cu asta și permite ca tot restul să se deslușească. Dacă sunteți chemați să vorbiți, atunci împărtășiți cu respect – universul are un mod de a ne chema atunci când este nevoie de noi. O minte deschisă vă va ajuta. Înțelegerea este blocată atunci când suntem atotștiutori.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *