Drama cumplită din viața lui Daniel Pavel. Prezentatorul de la Survivor România și-a pierdut

Distribuie pe

Daniel Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de la noi din țară. Succesul lui a crescut semnificativ de când a început să prezinte marele show Survivor.

Deși în plan profesional îi merge bine, se pare că viața la supus la multe încercări de-a lungul timpului.

Drama cumplită din viața lui Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România și-a pierdut. Moderatorul de la Pro TV a vorbit despre drama cumplită prin care a trecut în anul 2014

Daniel Pavel este prezentatorul emisiunii Survivor România și este extrem de apreciat de publicul larg. Este mereu văzut cu zâmbetul pe buze și afișează o imagine impecabilă, dar viața lui nu a fost mereu una ușoară. Din contră, problemele l-au lovit de multe ori.

De-a lungul timpului a primit multe lovituri, care l-au făcut și mai puternic. În urmă cu ceva ani, mama lui s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă.

Mai exact, a suferit de cancer la sân de care, o dată, a reușit să se vindece și se bucura că trăiește. Ulterior, boala a recidivat după cinci ani și medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, deși au încercat tot posibilul.

‘Acum șapte ani în 2014, a fost un cancer, s-a luptat mult cu el. A avut încredere în sistemul medical, nu ne-am înșelat, a luptat. A fost o experiență grea. Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori. Mama a fost mereu o prezență delicată, fragilă, puternică, dar pe care viața a luat-o prima.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.