Ce a postat Pepe la putin timp dupa ce Raluca Pastrama s-a casatorit din nou! Fosta lui sotie a nascut

A fost un weekend plin in familia Ralucai Pastrama! Fosta sotie a lui Pepe s-a casatorit din nou, iar in urma cu o zi a nascut pentru a treia oara! Bruneta iubeste din nou si si-a refacut viata alaturi de Ibrahim, un tanar de 27 de ani de origine araba! Se pare ca Pepe se focuseaza pe cariera si nu este interesat de viata fostei sale partenere!

Raluca Pastramă a publicat în acest weekend mai multe imagini din timpul unui eveniment, însă nimeni nu a bănuit că a fost vorba chiar de propria nuntă. Imaginile în care Raluca apare alături de partenerul ei, Ibrahim, dar și de cele două fetițe din mariajul cu Pepe, au fost apreciate de urmăritorii săi.
Se pare că cei doi logodnici au profitat de momentele pe care le-ar avea mai în prezent, până să vină fetița lor pe lume, astfel că au decis să se cunoască cât mai repede.

Raluca Pastramă a devenit luni, 14 iunie, mama unei fetițe, după ce a născut prematur. Soțul vedetei a distribuit deja prima imagine cu micuța, alături de un mesaj în care și-a exprimat emoțiile pe care le trăiește. Potrivit primelor informatii, micuta se va numi Maryam. Sotul Ralucai a fost cel care a dezvaluit acest aspect.

Ibrahim i-a fost alături de Ralucăi în ziua cea mare și, la scurt timp după naștere, s-a fotografiat cu fetița în brațe. Pe pagina personală de Instagra, bărbatul a scris următorul mesaj: „Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️Maryam”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *