Mircea Bravo s-a căsătorit. Cine e soția lui. Imagini de la nuntă

Mircea Bravo s-a căsătorit cu iubita lui, o tânără originară din Bistrița. Au apărut primele imagini de la marele eveniment de la care nu putea să lipsească bunica vloggerului.
Mircea Bravo s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Pe data de 16 iunie, faimosul creator de pe rețelele de socializare a avut cele mai mari emoții din viața lui, după ce și-a unit destinele cu iubita sa.

Mircea Bravo s-a căsătorit. Cine e soția lui
Vestea despre căsătorie a fost dată cu o săptămână în urmă, la un eveniment la care YouTuber-ul a fost prezent. Tânăra cu care Mircea Bravo s-a căsătorit este originară din Bistrița, iar diferența de vârstă dintre ei este de 8 ani.

Iubita și proaspăta soția lui Mircea Bravo este cadru universitar, dar acesta s-a ferit să o expună public.

Totuși, au apărut imagini de la nunta lui Mircea Bravo, după ce s-a căsătorit. În imaginile publicate pe rețelele de socializare, vedem că nelipsită de la nuntă a fost bunica lui Mircea Bravo, cea alături de care el filmează foarte des și datorită căreia a avut un real succes.

De asemenea, tot din imagini putem observa că rochia aleasă de mireasă este una simplă, cu un decolteu adânc și un voal destul de lung. Mircea Bravo s-a căsătorit într-un costum clasic, cu pantaloni negri, un papion și sacou albastru.
„Mi-am pierdut un dinte acum vreo șase ani. Am stat știrb până mi-am făcut bani din Internet și din toate astea. Nu aveam bani de dentist. Acum mi-am pus dintele și aparatul dentar.

Deci vreo șase ani am stat fără un dinte, pe care l-am pierdut la o beție la mare, la Mamaia. Ar fi tare să-l mai găsesc acum să-l fac medalion, să-l pun la gât!”, spunea Mircea Bravo pentru Click.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *