Gigi Becali a reactionat dupa extradarea Elenei Udrea: „Trebuie sa-i faca conditii”

Distribuie pe

Gigi Becali a reactionat dupa extradarea Elenei Udrea: „Trebuie sa-i faca conditii”

Elena Udrea a fost extradata in Romania. Gigi Becali a spus la Romania TV, ce se va intampla cu fostul ministru dupa aducerea ei in tara.

„Daca s-a decis extradarea nu avea de ce sa mai faca puscarie in Bulgaria. (…) Atunci mai bine vin in Romania unde se vorbeste romaneste, oricum e respectata Elena Udrea, in puscarie o sa i se faca conditii. Trebuie sa-i faca conditii pentru „o persoana vulnerabila”, asa cum au stat toti oamenii politici in puscarie.

Ea la ora asta are regim inchis. Numai ca ea a executat o parte din pedeapsa. La o cincime din pedeapsa, in cazul ei un an si doua, ea trebuie sa ia regim semi-deschis. Cand ii da regim semideschis, trebuie sa-i dea drumul acasa 25 de zile. Daca vrem sa respectam legea… sa nu mai plece lumea in strainatate. Bun, este condamnata Elena Udrea, respecta si tu stat legea. Da-i drumu’ la femeie sa-si vada copilul cinci zile. Da-i 25 de zile intr-un an. Nu e normal asa?”, a mentionat Gigi Becali.

Becali, nemultumit de neacordarea permisiilor pentru detinuti

„Cum sa ii ceri Elenei Udrea sa faca puscarie in Romania? Pleaca in Bulgaria, in Grecia. Da-mi drumul sa vin acasa cum spune legea, ca esti Justitie, si respecta legea. Regim inchis – 15 zile, regim semi-deschis – 25 de zile, regim deschis – 30 de zile. Are Mazare regim semi-deschis acum? Da-i 25 de zile. A murit maica-sa? Da-i 10 zile din alea 25. Nu sa se roage pentru 24 de ore, criminalilor! E de patru ani in puscarie. Daca e de patru ani, el trebuia sa vina acasa cel putin 60 de zile si nu i-au dat nicio zi pana acum. Cum sa faci puscarie in Romania? Da-mi drumul acasa, cum spune legea, sa dorm acasa 30 de zile pe an, cu familia mea, cum scrie legea. Asta este problema!”, a explicat latifundiarul din Pipera.

Elena Udreanu are voie cu bijuterii in puscarie

„Pai ce mie nu a vrut sa imi ia verigheta, ca nu ai voie cu podoabe in puscarie. Si le-am spus: „Taiati ma degetul, ca eu nu o dau jos”. Eu cred ca Udrea va avea niste conditii speciale, nu vor fi atat de stricti. Eu am fost la Targsor, acolo este si un coafor de lux, unde se coafeaza, sunt multe camere si spatiile mici. Elena Udrea va avea un lacas special, penitenciarul are o curte mare, in centru este o biserica. Nu cred ca se va comporta cu un fost ministru ca orice infractoare”, a mai spus Gigi Becali.

Care este motivul pentru care Elena Udrea a fugit din Romania

„Eu cred ca Sorin Oprescu, nu stiu daca a facut sau nu a facut, dar eu cred ca e un om destept. Nu cred ca e atat de idiot incat sa fie prins. Cred ca si-a aranjat toate lucrurile. In Romania nu e de facut puscarie. Oamenii se predau in Anglia, Italia, Grecia sa faca puscaria. Sa faca conditii de puscarie, si nu ma refer la conditii de trai, ma refer la simplul lucru: spune legea – regim inchis 15 zile, regim semi-deschis 30 de zile. Da-i omului sa vina acasa doua zile pe luna ca asa e legea. Si omul face puscaria in Romania.

Daca omul face puscarie, il tii trei-patru ani in puscarie, pleaca si se duce sa faca puscarie in Europa, unde oamenii respecta legea. Vreti sa faca oamenii puscaria in Romania? Respectati legea executarii pedepsei. Criminalilor, executati legea! Dati drumul la oameni, criminalilor, si nu mai pleaca nimeni din tara.

Eu am stat in puscarie un an si trebuia sa iau 30 de zile intr-un an si nu mi-au dat nicio zi. Si atunci cum sa faca omul puscarie in Romania? Nu e normal asa? Eu daca sunt condamnat in Romania plec. Ma duc si ma predau in Europa. Si daca ma intreaba acolo de ce, le spun ca statul meu e criminal si nu respecta legea.”, a explicat Gigi Becali la Antena 3.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *