Doliu in lumea artistica romaneasca. Celebrul actor a murit la doar cateva zile dupa ce si-a serbat ziua de nastere: „Un mare artist s-a ridicat la cer”

Doliu in lumea artistica din Romania. Celebrul actor Alexandru Lulescu a murit la doar cateva zile dupa ce a implinit 90 de ani. Actorul a suferit un accident vascular cerebral. Trupul sau neinsufletit a fost depus la Teatrul National din Bucuresti. Actorul va fi inmormantat la Cimitirul Bellu.

“O inima buna a incetat sa mai bata…

„Un mare artist de revista s-a ridicat la cer… Ramanem cu amintirea splendidelor momente traite impreuna, pe scena Teatrului Tanase…

Premonitie: ce a cerut cu o zi inainte sa treaca in nefiinta

Actorul a avut un fel de premonitie chiar cu o zi inainte sa treaca in nefiinta, caci a cerut sa vina un preot pentru a fi impartasit. Starea de sanatate a marelui Alexandru Lulescu nu era una foarte buna, iar acesta se astepta sa moara in orice moment.

Din pacate, a doua zi dupa impartasanie, Alexandru Lulescu a murit in urma unui atac cerebral.

Alexandru Lulescu implinise 90 de ani

Acum cateva zile, reprezentantii Teatrului de Revista l-au felicitat pe Lulescu de ziua sa de nastere, numindu-l „cel mai longeviv actor” al teatrului.

„La multi ani, Alexandru Lulescu. Astazi, venerabilul domn Alexandru Lulescu, cel mai longeviv actor al Teatrului de Revista, implineste… 90 de ani! Ii dorim din toata inima multa sanatate, bucurii si inca multi ani linistiti si fericiti alaturi de cei dragi! Alexandru Lulescu, actor care a stralucit o viata pe scena de la Revista, a fost omagiat la Teatrul „C.Tanase”, in cadrul primei editii a GALELOR SAVOY, care a avut loc in luna octombrie 2021″, au scris reprezentantii Teatrului de Revista, pe Facebook.

Presedintele Romaniei, Ion Iliescu, i-a conferit artistului Alexandru Lulescu, la data de 7 februarie 2004, Ordinul Meritul Cultural in grad de Ofiter, Categoria D – „Arta Spectacolului”, „in semn de apreciere a intregii activitati si pentru daruirea si talentul interpretativ pus in slujba artei scenice si a spectacolului”.

Alexandru Lulescu a jucat pe scena Teatrului de Revista „Constantin Tanase” din Bucuresti. A format un cuplu de comedie cu actorul Nicu Constantin.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *