Cine este și cu ce se ocupă soțul Minodorei. Liviu este opusul artistei

Minodora este o artistă foarte îndrăgită de publicul din România. Nu doar muzica ei este apreciată, ci și felul său de a fi, sinceritatea și deschiderea pe care o are spre fanii ei. Prin natura meseriei, ea este mereu expusă, nu și-a ascuns nici familia, însă păstrează totuși discreția când vine vorba despre relația cu cei dragi.

Cine este și cu ce se ocupă Liviu, soțul Minodorei
Soțul Minodorei se numește Liviu și este o persoană foarte discretă. Cei doi sunt împreună de mai bine de 17 ani și au un copil de care sunt foarte mândri

Minodora și soțul ei se completează perfect, iar asta se poate observa de fiecare dată când apar împreună în emisiuni tv, după modul în care se prezintă, vorbesc și se înțeleg din priviri.

Liviu i-a fost Minodorei manager și partener de scenă, iar mai apoi i-a devenit soț. S-au căsătorit în 2009, și în același an, în luna septembrie, au devenit părinții unui băiețel pe care și l-au dorit foarte mult.

Iată ce spunea, într-un interviu mai vechi, artista despre soțul ei și relația cu acesta:

Am fost dintotdeauna capricioasă, răsfăţată, am fost învăţată să fie numai cum vreau eu. Cred că dacă nu l-aş fi găsit pe Liviu, care să mă accepte aşa, aş fi rămas singură pe viaţă! Eu sunt foarte geloasă, iar în ultima vreme pe Liviu cred că l-a înnebunit Dumnezeu. Era mai cuminte înainte. Acum cântăm pe la terase, trec fete frumoase aranjate şi văd cum îi fuge capul aşa. Îmi vine să dau cu microfonul după el!, spunea Minodora în urmă cu ceva timp.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *