Ce spune Mioara Roman despre soția lui Petre Roman, la 13 ani de la divort. „Nu mă mai caută”

Mioara si Petre Roman au divortat in urma cu 13 ani, insa fostul premier si-a cautat fosta sotie tot mai rar, acesta preferand sa se concentreze doar asupra casniciei actuale. Mama Oanei Roman a facut declaratii emotionante si dureroase despre familia ei.

Imediat ce s-a recasatorit cu Silvia Chifiriuc, in 2009,  fostul premier s-a racit de familia lui, iar gurile rele spun ca Silvia a contribuit la asta. Petre nu ma mai cauta. Silvia Chifiriuc nu-l lasa nici macar sa ma sune! Nici cu fetele noastre nu se afla in relatii apropiate’, a marturisit Mioara zilele trecute pentru Click.  Este bolnava si are nevoie de alinare. ‘Ma simt obosita, am racit. Mi-au adus fetele medicamente, dar in rest sunt singura. Acum, m-am mutat si locuiesc pe Sos. Chitilei intr-un apartament al unui prieten de-al Oanei. Platesc o chirie modica’, povesteste fosta sotie a lui Petre Roman.

In ultimii ani, Mioara Roman a avut numeroase probleme cu locuinta. Fosta sotie a ex-premierului Romaniei, Petre Roman, a fost data afara din casa RAAPPS unde locuia, iar ulterior a ajuns sa locuiasca cu chirie. Dupa ani de chin, Oana Roman a reusit sa-si mute mama intr-un apartament unde aceasta nu plateste chirie.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *