Cum arată casa de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Primele imagini la patru ani de când s-a mutat în locuințăCiteşte întreaga ştire: Cum arată casa de sute de mii de euro a lui Liviu Vârciu. Primele imagini la patru ani de când s-a mutat în locuință

Distribuie pe

La patru ani de când s-a apucat de construcția casei de vis, Liviu Vârciu a finalizat tot ce ține de casa pe care și-o dorea. Interpretul a investit sute de mii de euro, însă a avut nevoie și de ajutorul celor dragi.
Unul dintre aceștia este Nea Marin, celebra gazdă de la Antena 1, care a decis să-i sară în ajutor, astfel că i-a oferit împrumut lui Liviu Vârciu suma de 50.000 de euro, potrivit Spynews.

„M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Vârciu la Antena Stars, citat de sursa de mai sus.

„Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, mai spunea Liviu Vârciu

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.