Mădălina Ghenea, protagonista unui film în care va juca alături de Ed WestwickCiteşte întreaga ştire: Mădălina Ghenea, protagonista unui film în care va juca alături de Ed Westwick

Distribuie pe

Fotomodelul și actrița română Mădălina Ghenea (34 ani) și Ed Westwick (34 ani), actorul din „Gossip Girl” şi „Children of Men”, vor juca împreună în thrillerul „Deep Fear”, în regia lui Marcus Adams. Mădălina Ghenea atinge culmile succesului în cariera sa de actriță! După ce a jucat rolul celebrei Sophia Loren în filmul „House of Gucci”, alături de staruri internaționale precum Al Pacino, Jared Leto, Lady Gaga, Tom Ford, Jeremy Irons sau Salma Hayek, aceasta va fi protagonista unei pelicule în care va juca alături de celebrul actor englez Ed Westwick.

Thrillerul „Deep Fear”, ale cărui filmări s-au încheiat deja în Malta, spune povestea Naomi (Mădălina Ghenea), o proprietară de iaht care pleacă într-o călătorie spre Grenada, pentru a se întâlni cu Jackson, iubitul ei, personaj interpretat de Ed Westwick.

Mădălina Ghenea, protagonista unui film în care va juca alături de Ed Westwick Thrillerul „Deep Fear”, ale cărui filmări s-au încheiat deja în Malta, spune povestea Naomi (Mădălina Ghenea), o proprietară de iaht care pleacă într-o călătorie spre Grenada, pentru a se întâlni cu Jackson, iubitul ei, personaj interpretat de Ed Westwick.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *