Laura Cosoi a născut. Actrița a făcut publică prima imagine cu mezina familiei: ”Mulțumim, Doamne!”

Distribuie pe

Vestea mare în showbiz! Ziua de 23 iunie va fi de azi una cu o însemnătate aparte pentru Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean. 

Și asta pentru că frumoasa actriță, în urmă cu puțin timp, a adus pe lumea ce de-a treia fetiță a familiei. Direct de pe patul de spital, vedeta a făcut publică prima imagine cu mezina. 

Laura Cosoi a adus-o pe lume pe Lara

Cele nouă luni de sarcină s-au scurs rapid, iar acum Laura și Cosmin și-au mărit oficial familia, cel mai mic membru venind pe lume într-o zi de joi, aducând fericire și împlinire părinților.

Direct din salonul unității medicale, Laura Cosoi, fiind în permanentă legătură cu fanii ei din online, deloc puțini la număr, imediat ce a putut să-și strângă fiica în brațe, a și imortalizat momentul pentru a putea face vestea cea mare publică. 

Astfel, deși nu i-a arătat chipul celei abia născute, Laura Cosoi, Cosmin Curticăpean  și bebelușul au realizat o imagine de pus în ramă, ținând amândoi mâna fetiței în palmele lor. 

Cu această ocazie, odată cu publicarea imaginii de familie, Laura Cosoi a spus lumii și cum o va chema pe fiica sa cea mică. 

După Rita și Vera, acum Cosmin și Laura au ales pentru mezină tot un nume format din patru litere.Astfel că acum se alătură familiei și Lara. 

”Lara. Mulțumim, Doamne!”, a scris Laura Cosoi în online, în dreptul imaginii de familie. 

La primirea veștii, cei din online au reacționat imediat, iar mesajele de bine și felicitările pentru proaspăta mămică și bebeluș au venit rând pe rând. 

”Felicitări, să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii”, ”Recuperare ușoră”, ”Multă sănătate mamei și bebelușului”, ”Să fiți voioși”, ”O viață nouă, trei prințese”, sunt câteva dintre urările pe care internuații

Venirea Larei pe lume a fost așteptată de actrița noastră cu sufletul la gură, pregătind totul pentru a o întâmpina așa cum trebuie. Chiar seara trecută, vedeta a publicat în online o imagine din camera bebelușului, acolo unde se vor întoarce la externarea din spital, alături de un mesaj prin care și-a exprimat toată iubirea pe care doar o mamă o poate simți: „Abia aștept să te văd”, scris Laura Cosoi ieri seară, în online. 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *