Cine este și cu ce se ocupă fiul Niculinei Stoican: „Se poate și în România”

Niculina Stoican e iubită de mii de fani din toată țara, însă puțini dintre ei știu cine este și cu ce se ocupă fiul ei. Vlad e unicul copil al interpretei de muzică populară și este mândria familiei. Tânărul a studiat la facultăți și licee de top, în străinătate, iar părinții lui au scos bani grei din buzunare pentru ca el să-și poată urma visurile. Iată ce meserie are acesta!

Pe Niculina Stoican o cunoaște toată lumea, însă nu mulți știu cine este și cu ce se ocupă fiul ei. Ei bine, interpreta de muzică populară are toate motivele să fie fericită. Artista are cu ce se lăuda, pentru că fiul ei este deja pe picioarele lui, la 28 de ani. Tânărul a studiat la facultăți și licee prestigioase din străinătate și are o meserie care-i aduce sume frumoase în conturi.

Niculina Stoican e una dintre cele mai iubite soliste de muzică populară din România. La 51 de ani, cântăreața poate să spună că le are deja pe toate. Trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei, Vasile Stănescu, iar împreună au un fiu pe care-l adoră. Tânărul se numește Vlad, iar în prezent are 28 de ani. Acesta s-a întors în România în urmă cu ceva timp, după ce a studiat la Londra și la Viena.

Cine este și cu ce se ocupă fiul Niculinei Stoican

Niculina Stoican și fiul ei, Vlad, au o relație deosebită. Tânărul se înțelege de minune atât cu mama, cât și cu tatăl lui. Acesta a studiat la Londra și la Viena, iar în urmă cu ceva timp a revenit în țară. De profesie, acesta e consilier de investiții în piața financiară. În plus, se pare că el le răsplătește acum efortul părinților de a-l susține peste hotare și îi ajută cu sfaturi pentru afacerea pe care o dețin.

Acum ceva timp, Niculina Stoican spunea public cât e de mândră de fiul ei. Conform spuselor sale, băiatul ei, Vlad, a început să activeze în domeniu, după ce și-a terminat studiile, făcând voluntariat. Cât despre ea, interpreta de muzică populară spunea că speră să-și îndeplinească cel mai mare vis în curând, acela de a deschide o școală de tinere talente.

„Băiatul meu s-a întors în țară după terminarea studiilor și a început cu voluntariat și pas cu pas pe propriile lui puteri, acum este consilier de investiții în piața financiară.

Se poate și în România. Vă doresc numai bine. (…) O să vină şi momentul acela al vieţii mele când voi deschide o şcoală de tinere talente.

Mi-ar plăcea să îmbătrânesc lângă tineri, să le împărtăşesc din experienţa mea şi să le fie de folos. În rest, toată familia e bine, fiul meu, Vlad ne dă şi el o mână de ajutor la afaceri, deşi are şi el job-ul lui’, spunea Niculina Stoican, potrivit Wowbiz.

Câți bani a plătit Niculina Stoican pentru studiile băiatului ei

Băiatul Niculinei Stoican a studiat în ultima parte a liceului la „Dean Close School’, în orașul englez Cheltenham. Ulterior, el a studiat și managementul afacerilor la „Webster University’. Universitatea e situată în Viena. Potrivit sursei menționate anterior, un an de studiu la liceul englez costă aproximativ 15.000 de euro. De asemenea, un an de facultate în Austria costă circa 30.000 de euro.

Pe lângă asta, Niculina Stoican și soțul ei, Vasile Stănescu, i-au oferit și un cadou de lux fiului lor, Vlad. În urmă cu ceva timp, aceștia i-au dăruit o mașină scumpă, de aproximativ 50.000 de euro. Așadar, e vorba despre o adevărată bijuterie pe patru roți.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *