Cum și-a câștigat Simona Gherghe primii bani: „Nu a fost de acord, s-a lăsat cu plânsete…”

Distribuie pe

Din ce și-a câștigat Simona Gherghe primii bani. Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare, însă primii bani câștigați de aceasta nu au fost din televiziune. Iată ce a muncit îndrăgita vedetă în copilărie!

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta se poate declara o femeie împlinită pe plan profesional, reușind să bifeze multe reușite până la această vârstă. Însă, ca orice persoană, a trecut prin mai multe etape de maturizare și s-a confruntat cu diferite situații până să ajungă în acest punct.

În cadrul unui interviu, Simona Gherghe, ambițioasă din fire, a dezvăluit cum a reușit să facă primii ei bani, la vârsta de 14 ani. Iată declarațiile făcute de gazda emisiunii Mireasa!

Din ce și-a câștigat Simona Gherghe primii bani

Simona Gherghe are o carieră în televiziune de mulți ani, mai exact din 2001, în timp ce acum prezintă emisiunea matrimonială Mireasa, de la postul Antena. A fost tot timpul o fire ambițioasă, iar asta s-a văzut încă de când era mică.

Recent, prezentatoarea le-a dezvăluit fanilor că și-a câștigat primii bani la vârsta de 14 ani, ci nu oricum! După ce și-a petrecut mai multe veri la bunici, și-a dat seama că poate obține și niște bani de buzunar din diferitele treburi casnice sau din grădină. Astfel, a decis să meargă la o fermă, la cules de piersici și la desfrunzit via.

,,Îi ajutam pe bunicii mei. Mai mult decât atât, țin minte că, într-o vară, copiii mer­geau la ferma din sat și lucrau acolo. Câștigau bani pentru familiile lor. Mi-am dorit foarte mult să fac același lucru. Le-am spus bunicilor mei.

Mamaia nu a fost de acord, s-a lăsat cu plânsete! Așa că, am sunat la Iași, la părinții mei și le-am spus că vreau să muncesc. Ai mei m-au lăsat și am mers la cules de piersici și la desfrunzit via. Așa mi-am câștigat primii mei bani, la 14 ani.Au fost banii mei, nu s-a atins nimeni de banii munciți de mine’ a declarat Simona Gherghe, scrie Substanțial.

Cum a ajuns Simona Gherghe să lucreze la Antena 1

Simona Gherghe a povestit despre momentul în care a ajuns pentru prima dată în București, pentru postul de prezentator-reporter. Aceasta a fost însoțită de tatăl ei, care a ajutat-o să își urmeze visul.

„9 aprilie 2002. Am ajuns la București, cu trenul de noapte. Aveam 23 de ani, eram cu tata, nu știam orașul, căci ultima vizită aici fusese în decembrie 1989. Nu-mi amintesc dacă aveam emoții, știu că mi-era somn. Am luat un taxi din gară, spre Băneasa. Ne-a plimbat mult, s-a prins că nu suntem de-ai locului, așa că șoferul chiar s-a oferit s-o facă pe ghidul’, a povestit ea.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.