Fiul Nadiei Comăneci, adolescent în toată regula. Cum arată Dylan la 15 ani

Nadia Comăneci este căsătorită din 1996 cu fostul gimnast american Bart Conner, cu care are un fiu, Dylan Paul. La cei 60 de ani ai săi, Nadia, care se identifică cu gimnastica mondială, arată la fel de tânără ca oricând.

Adolescent deja, Dylan va împlini anul acesta vârsta de 16 ani, iar din cele mai recente poze pare că este bucăţică ruptă din tatăl său, Bart. Fostul gimnast a postat, pe pagina lui de Facebook o fotografie nouă cu el şi familia sa. Nadia şi soţul său sunt foarte mândri că fiul lor le calcă pe urmă şi este implicat în sportul care le-a adus şi lor celebritatea, gimnastica artistică.

Dylan a câştigat, deja, numeroase competiţii locale în Oklahoma City, oraş în care îşi are reşedinţa familia Nadiei Comăneci.
„Multă lume spune că seamănă mai mult cu mine, deoarece are părul blond. Dar, dacă priveşti mai atent, vei putea observa că multe trăsături ale lui Dylan amintesc de micuţa Nadia”, declara Bart Conner într-un interviu din 2011.

Nadia Comăneci, considerată cea mai mare gimnastă din istoria sportului, a provocat entuziasm pe aplicaţia de socializare Instagram, când a postat un video prin care a demonstrat cât de în formă este la vârsta ei.
Nadia, prima gimnastă din istorie care a luat nota 10 la Jocurile Olimpice, este în Statele Unite, acolo unde s-a mutat și dialoghează adesea cu fanii pe twitter și pe Instagram. Un video a făcut aproximativ 40.000 de vizualizări și a creat entuziasm pe rețelele de socializare.

Ce pensie are acum Nadia Comăneci
Nadia Comăneci, câştigătoarea a 9 medalii la Jocurile Olimpice de la Montreal 1976 şi Moscova 1980, primeşte din partea României o pensiei de 13.149 lei pe lună.
Deşi este unul din cele mai mari sportivi din istorie, Nadia nu are cea mai mare pensie. Este devansată de Veronica Cochelea (53 de ani), medaliata la mai multe ediţii ale J.O., care primeşte 15.080 de lei

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *