Cum arată casa de la țară în care s-a mutat Carmen Tănase: „Am vrut să scap de mizeria din București”

Carmen Tănase a vândut tot ce avea în București și s-a mutat la țară pentru că, spune actrița, a vrut să scape de mizeria din Capitală. Actrița locuiește acum într-un sat de lângă Târgoviște, alături de fiul său, Tudor, și cu mama sa, în vârstă de 90 de ani.
În urmă cu câteva luni, Carmen Tănase a surprins când a declarat că vrea să lase Bucureștiul în urmă și să se stabilească la țară. Cătălin Măruță a vizitat-o pe artistă la ea acasă și așa s-a aflat unde locuiește. Are o casă mare, încăpătoare, cu gazon în față, iar lângă a amenajat un loc special, cu o masă și câteva scaune.
„Da, e bine. O să fac și un solar aici’, a spus ea în clipul postat pe YouTube.

Actrița spune că a luat această decizie în perioada pandemiei, dorind să respire aer curat și să mănânce bio, din propria-i grădină.
„Am vândut tot ce aveam în București, am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat și ne-am mutat la…țară. Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, așa cum mi-am dorit„, a declarat actrița pentru impact.ro.
Flăcărica trăiește înconjurată de 3 câini și 14 pisici, ultima, în vârstă de doar câteva săptămâni, pe care i l-a adus cineva, de prin vecini.
„Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate și se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine„, a mai spus Flăcărica.
Carmen Tănase va reveni în București, va face naveta atunci când va avea diferite spectacole, proiecte, însă Capitala nu mai e casa ei.
Actrița se află acum în vacanță și, spune ea, îi e dor de vremurile când juca teatru cu sălile pline.
„Nu putem trăi fără public. Teatrul se joacă cu public în sală, cu suflul emoției care vine din sală. Publicul e la fel ca înaine, dornic de teatru. Doar că am jucat cu sala plină doar 70 la sută din capacitate. Lumea așteaptă ca ,din toamnă, după vacanță, să se revină la normal. Eu sunt sigură că nu va fi așa. Ni se pregătește altceva”, a mai declarat Carmen Tănase.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *