Povestea tragică a fostei iubite a lui Ion Ţiriac. Victoriţa Dumitrescu a murit cu o pensie derizorie, măcinată de boli

Victorița Dumitrescu, fosta campioană mondială la handbal, a fost una dintre marile iubiri ale lui Ion Țiriac. Spre deosebire de miliardar, Victorița Dumitrescu a avut un trai precar și a murit cu o pensie mică.

Victorița Dumitrescu a fost una dintre marile cuceriri ale magnatului Ion Țiriac. Regretata campioană mondială a handbalului românesc nu a avut, însă, parte de un trai bogat, asemeni lui, dimpotrivă, a plecat din această lume cu o pensie infimă și măcinată de boli.
Victorița Dumitrescu, fosta iubită a lui Ion Țiriac, a murit chinuită de mai multe boli și cu o pensie mică
Victorița Dumitrescu s-a stins din viață în anul 2009, la vârsta de 73 de ani. Se confrunta cu o serie de afecțiuni precum hipertensiune arterială, diabet sau coxartroză. Aștepta să fie dusă la un cămin de bătrâni.
“N-am pe nimeni, sunt bolnavă, tocmai am venit de la spital, de la nişte analize. Pe 11 sau 12 februarie mă internez la Căminul de bătrâni de pe strada Eminescu, că nu mai pot altfel. Trebuia să mă duc mai devreme, dar internarea s-a amânat din nu ştiu ce motiv”, a spus fosta campioană, pentru Libertatea, în anul 2009.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *