Fiul lui Silviu Prigoană s-a căsătorit. Cine este soția lui Silvius

Distribuie pe

Silviu Prigoană a fost socru mare. Fiul său, Silvius, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. La eveniment au participat mai mulți invitați de seamă din lumea mondenă și nu numai.
Silvius Prigoană s-a căsătorit cu Georgiana, iubita lui. Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a fost socru mare. La eveniment au participat mai mulți invitați din lumea bună.

Fiul lui Silviu Prigoană s-a căsătorit
Silvius Prigoană s-a căsătorit vineri, 24 iunie 2022, cu Georgiana. În urmă cu o lună, fostul membru al Camerei Deputaților a vorbit despre eveniment.
Atunci, Silviu Prigoană a mărturisit că vor fi prezente în jur de 150 de persoane, dar că nu știe exact cine sunt acelea, deoarece i-a lăsat pe tinerii căsătoriți să decidă. Printre invitații de seamă care le-au fost alături lui Silvius și Georgianei s-a numărat și Angela Rusu.
„Vom avea vreo 150 de invitați, nu știu. Ei știu mai exact despre ce e vorba, nu m-am băgat în povestea asta. Eu, ca de obicei, stau deoparte.
Primesc invitație, mă prezint, nu primesc invitație, nu mă prezint”, spunea Silviu Prigoană la Antena Stars, citat de spynews.ro.
Silviu Prigoană nu s-a implicat în organizarea nunții
Silviu Prigoană a declarat că nu s-a implicat deloc în organizarea evenimentului. El i-a lăsat pe fiul său și pe Georgiana să se asigure că totul este pus la punct pentru ziua cea mare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *