Cum a intrat fiica lui Dan Diaconescu la Medicină fără examen de admitere. Vrea să obțină Premiul Nobel”

Distribuie pe

Fiica lui Dan Diaconescu, Dona, și-a asigurat locul la Facultatea de Medicină la doar 16 ani, fără a susține examenul de admitere. Adolescenta este determinată să câștige Premiul Nobel.
Cum a intrat fiica lui Dan Diaconescu la Medicină fără examen de admitere
Dona Diaconescu este olimpică pe țara la biologie, iar performanțele ei academice i-au asigurat, încă de pe acum, un loc la Facultatea de Medicină din București, acolo unde va putea începe cursurile fără susținerea examenului de admitere, după absolvirea liceului, relatează Playtech. .
Elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, consider unul dintre cele mai bune licee din Capitală, Dona are 16 ani și o mulțime de vizuri și planuri pe care abia așteaptă să le vadă devenit realitate.

Adolescenta este pasionată de științele exacte, fiind olimpică la biologie, și muncește din greu pentru ca, într-o zi, să primească Premiul Nobel pentru medicină. Dan Diaconescu este extrem de mândru de fiică lui și se implică activ în creșterea și pregătirea ei.
„Dona a fost inclusă în lotul lărgit național, din care fac parte 20 de elevi, din clasele IX-XII. Ea sunt mari șanse să participe și la Olimpiada Internațională de Biologie, care va avea loc în Armenia, în perioada 10 – 18.07.2022. Momentan, încă nu au fost anunțați titularii. Ca urmare a performanțelor, Dona are deja un loc asigurat, la Facultatea de Medicină din București”, au declarat apropiații familiilor lui Dan Diaconescu, în exclusivitate pentru EGO.ro.
Potrivit normelor Ministerului Educației și Cercetării, în 2021 alți 32 de premii ai Olimpiadelor naționale și internaționale de biologie, fizică și chimie au fost înscriși, fără examen, la Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, din București.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *