Liviu Vârciu a făcut anunțul după șase ani de relație cu Anda. A vrut să se afle de la el

Distribuie pe

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară, dar și un iubit de emisiuni. Se bucură de mare succes în plan profesional, este apreciat și are succes, dar se pare că

Liviu Vârciu, despre certurile cu Anda

Liviu Vârciu se iubește de mai bine de șase ani cu Anda, cea care i-a oferit și doi copii. Relația lor a fost o tumultuoasă mereu și chiar au mai fost și separați, dar în ultima perioadă au fost mai mereu împreună. Relația lor pare că merge bine, dar Liviu a spus cum stau, de fapte, lucruri între ei.
Liviu Vârciu a mărturisit că între el și Anda Călin prezintă numeroase certuri și neînțelegeri, situație neplăcute, care pe care îl au marcat considerabil. prea multe greșeli cu vedere.

Vârciu a mărturisit că Anda este ghinionistă că l-a cunoscut, fiind un bărbat foarte orgolios, dar cel puțin el se întâmplă un norocos că are alături de astfel de femei.

„Eu nu trec peste multe lucruri într-o relație. Eu am avut norocul s-o întâlnesc pe ea, ea avut ghinionul să mă întâlnească pe mine.Sunt cătrănit, sunt trecut prin toate situațiile de pe planeta asta și ea e victima. Nu trec și nu fac compromisuri. Noi ne certăm. Să nu credeți că trăim o poveste ca în basme”, a spus Liviu Vârciu.
Liviu Vârciu, totul despre nuntă

Liviu Vârciu este sincer și recunoaște că el și Anda se ceartă mai mereu. Totuși, se gândesc serios la nuntă, dar au gusturi diferite când vine vorba despre acest eveniment.Prezentatorul este dorește sau nu mai mult de dragul Andei, pentru că nu a mai îmbrăcat până acum rochia de mireasă.

Problema este, însă, că Anda vrea un eveniment restrâns, la care să participe doar oameni dragi și prietenii. Liviu, însă, dorește o petrece cu fast, la care să invite multă lume. Dacă vor reuși să cadă la înțelegere, vor stabili imediat date nunții.

„E cea mai lungă relație a mea. E ca și cum am copilărit împreună. E femeia mea și va rămâne pentru toată viața asta. (…) Mă duc la altar.

Îmi doresc treaba asta, și nu pentru ea – eu știu că ea dorește foarte mult să fie în rochie albă – îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta.Dar ea nu vrea să tam-tam, nu vrea lume multă. , eu vreau multă lume, ca să-mi scot paguba.”, a mărturisit Liviu Vârciu,

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *