Confesiunea Elenei Cârstea: „Aș veni pe jos în România”. Solista are greutăți în SUA, iar mama ei e grav bolnavă

Distribuie pe

Celebra solistă Elena Cârstea (58 de ani), stabilită de 14 ani în America, după căsătoria cu Glenn Muttart, a povestit, pe Facebook, despre viața peste Ocean. Din cauza pandemiei, cu greu reușește să vândă case, menționând, mai în glumă, mai în serios: ”Nu produc bani acum, produc doar panică!”. Și-a adus în vila din Florida și mama bolnavă.

Elena este îngrijorată pentru starea de sănătate a mamei ei: ”Mămica se uită toata ziua la televizor, sărăcuța, e bolnavioară, nu știu cât o poate duce, uită să și mănânce. Mama, o femeie care cândva a dărâmat munții, nu mai poate face doi pași”. Celebra solistă este agent imobiliar în Florida, însă, în această activitate de pandemie, clienții se cam așteaptă: ”Eu produc panică acum, nu bani, soțul câștigă. Am avut trei pentru o casă. Foarte greu m-am acomodat în America. Din păcate, drepturile mele de autor au dispărut. Vocea mea costă, dar și personalitatea mea, așa că cine vrea să-i cânt, să știe”.

Artista le duce dorul celor două fete pe care le-a înfiat în România, pe vremea când erau niște mogâldețe.

Elena Cârstea: „Sunt prea bătrână să mai adopte un copil”
Sanda (23 de ani) și Adriana (19 ani) lucrează în Armata SUA, așa că nu mai stau pe acasă: ”Sunt prea bătrână ca să mai adopte și să mai cresc alți copii, am două fete, le iubesc de nu mai pot. . Am făcut atâtea lucruri, dar fapt că am putut pune acești doi copii pe picioare, e o mare satisfacție. Sanda vine acasă pe 4 iulie, e cam băiețoasă, vrea să rămână în Armată, să iasă la pensie la 37 de ani. La cât e de frumoasă și de deșteaptă putea fi fotomodel, dar ea a vrut să fie mecanic. Iar Adriana, fata cea mica, nu m-a sunat de cateva zile, e in Coreea, de-abia astept sa termine stagiul si sa vina acasa. Nu mă bag în viețile lor”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *