Ce au găsit chirurgii în abdomenul Monicai Pop. Prima ei reacție

Distribuie pe

Monica Pop, dezvăluiri șocante despre recidiva bolii sale. Doctorul oftalmolog a trecut printr-o muncă dificilă recent. Monica Pop a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale, după ce cancerul a recidivat.

Celebrul medic se luptă de mai bine de opt ani cu boala cruntă.

Monica Pop, prima reacție după ce a fost operată
Monica Pop a vorbit despre boala cu care se confrunta de mai bine de opt ani. Îndrăgitul doctor a declarat că recent a fost operată pentru a cincea oară, după ce cancerul a recidivat. Monica Pop a fost operată la abdomen, după ce medicii au descoperit că boala a recidivat. Medicul oftalmolog s-a operat la Spitalul Fundeni și a reușit să fie extrem de puternică.

„A apărut o mică recidivă sub tratament, dar asta este boala – boală severă și gravă, dar de stăpânit. Vă dați seama, când am auzit că trebuie o nouă intervenție chirurgicală – a cincea – și mai ales că sunt și eu medic și știu foarte bine ce înseamnă pentru chirurgi să opereze un abdomen cu patru opera în antecedente.Acolo sunt niște aderențe foarte greu de ajuns în zona respectivă și știam foarte bine cât este de greu – și pentru ei, și pentru mine. Am depășit lucrul acesta, ce să fac, nu am avut de ales și am ales, și bine am făcut, Spitalul Fundeni, despre care nu știam nimic”, a mărturisit Monica Pop.

De asemenea, sunt numai cuvinte de laudă la adresa medicilor și a personalului din spitalul în care a fost tratată de această dată. Condițiile pe care le-a întâlnit sunt greu de egalat. Monica Pop a fost operat a 5-a oară după ce a fost diagnosticată cu cancer.

”BOALA A MUSCAT DIN NOU! DAR ARE DUSMANI PUTERNICI IN MEDICII ROMÂNI SI IN MINE!A aparut iar ceva… Șoc! Dupa ani! Colega mea doamna Prof. Dr. Rodica Anghel, dupa mine cel mai bun medic onco-radio terapeut, a decis clar si sec: Operatie! A 5-a!!!!! Am ales, cu inima strinsa de ce ma asteapta iar, INSTITUTUL CLINIC FUNDENI! Nu am mai fost decit o singura data acolo pt citeva ore. Nu stiam mare lucru. Dar am ales asa pentru miinile maiastre ale Prof. Dr Irinel Popescu pentru performantele sale chirurgicale uriase si pt aparatura de inalta clasa de care stiam ca dispune! Alegerea mea a fost excelentă, mult peste așteptari!”, a povestită Monica Pop pe Facebook.

Ce a făcut Monica Pop la scurt timp după ce a ieșit din operație
Dr. Monica Pop a vorbit despre operația pe care a suferit-o recent. Medicul oftalmolog este recunoscut pentru că a reușit să treacă cu bine peste acest moment. Mai mult, la scurt timp după ce a ieșit de la secția de Terapie intensivă a Spitalului Fundeni, a mers la lucru, acolo unde reușește să se detașeze de toate problemele.

„Mă bucur foarte mult că vorbim din nou. Am sperat să depăşesc cu bine acest episod. Am venit din Reanimare direct acasă. Sunt acasă, sunt bine și mă pregătesc să merg la lucru. Normal! Aşa am făcut după toate operaţiile. În ziua imediat externă, am mers la lucru.M-am recuperat destul de bine. A fost o operație grea și pentru chirurgi și pentru mine. Nu am cuvinte! Pentru mulţumiri nu sunt cuvinte.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *